Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

In the picture………

I

6 reacties

Geef een reactie

 • Een hond is qua tijd wel een investering. Maar ze krijgt er zeker veel voor terug. En de eenzaamheid is direct een stuk minder met een hond in huis. En ze heeft ook weer een reden om buiten te wandelen. Ik denk dat ik nooit meer zonder hond wil. Ik vraag me alleen af of een puppie voor haar wel zo ideaal is…dat is mucho trabajo. Er is ook wel een site waar ze herplaatsers aanbieden, volwassen dieren die om wat voor reden dan ook bij hun baasje weg moeten, vaak is het een werk of bejaardenhuis gerelateerd probleem.

  En je kent mijn teckels onderhand …en ze zijn gek op je, want ik kan me nog herinneren dat ze de laatste keer allemaal op schoot wilden liggen.

  Teckelknuffelen is altijd goed! heel gezond en voor mij ook gezellig πŸ™‚ xx

 • Ze kent alle pro’s: heeft al drie teckels van pup tot bejaard “versleten”. πŸ˜‰
  Marnix is opgegroeid met twee teckels om zich heen, twee ruwhaartjes.
  Degene die het oudst werd heb ik ook nog gekend (geweldig beest! Liet zich door niemand op schoot nemen behalve… door mij. <3), die is vier jaar terug overleden.
  Ze heeft een paar jaar erg genoten van het huisdiervrij zijn (makkelijker overal naartoe, zonder rekening te hoeven houden met een hond die thuis wacht en onderhand zal moeten plassen…), alhoewel ze de teckel toen al vaak meenam overal heen.
  Maar nu… ze neigt er erg naar. En wij kunnen dat alleen maar toejuichen. Het zou haar zo'n goed doen; weer een teckelvriend in huis.

  En ooit… als wij zelf ruim genoeg wonen… πŸ™‚

  Tot die tijd mag ik jouw vrienden wel af en toe een keertje knuffelen, toch? πŸ˜‰ Als zij daar ook mee instemmen. πŸ˜€

 • De hoogste tijd om weer eens naar de Ikea te gaan dus πŸ™‚ ben er al lang niet geweest.
  Je schoonmoeder kan ik van harte een teckel aanraden, maar dat weet je, want een betere vriend dan een teckel is er niet.
  Ik houd de asiels nog in de gaten of er wel eens teckels worden aangeboden maar nee, die beesten zijn binnen no-time alweer opgenomen in een nieuw gezin.

  ps: als ze lastig is te overtuigen dan is de waakzaamheid van een teckel nog een mooi argument. Als je de kranten toch leest over ‘oudere mensen” en inbraken etc etc.
  ’t is gewoon de I D E A L E waakhond enz enz enz enz enz πŸ˜‰

 • Bij de Ikea hebben ze nu een pluche teckel. Otis heeft ‘m. (En mijn schoonmoeder kreeg ‘m ook. πŸ˜‰ Ze zou zo graag weer een teckel hebben, om minder alleen te zijn… we hebben ons al opgeworpen als oppas voor als ze eens een dag of week of langer weg wil, en zitten haar nu onderhand dat beest aan te praten. ;-))
  Dat is het dichtste dat wij momenteel bij teckels in de buurt kunnen komen. Wat oh oh wat zijn ze geweldig. Superaanhankelijk en lief, maar ook duivels pittig.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: