Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Het zal je vader maar wezen

H

Onderstaand verhaal is iets gedateerd ondertussen. Ik had dit vanmiddag online gezet. Maar door een rare gang van zaken leek het mij beter om het niet te publiceren. Dus als de bliksem weer offline gehaald. Maar ondertussen ben ik van gedachten verandert. Waarom?? lees eerst rustig het verhaal. Ik zal de kronkel in het verhaal aan het einde vertellen.

Terwijl ik voor de zoveelste x de hand in een zak bitterkoekjes stop, besef ik me dat niks zo lastig is als keuzes maken. Of hulp te vragen.

Ik zeg de laatste tijd vaak dat ik niet bij mijn volle verstand ben. Maar dat is niet waar natuurlijk. Ik ben wel bij mijn volle verstand. Alleen werkt dat verstand een beetje vreemd.

Afijn, het is maar goed dat ik een goede nachtrust heb gehad. En fris en fruitig wakker ben geworden.
Want deze dag is spannend.
Want er moeten knopen worden doorgehakt.
Telefoontjes worden er gepleegd.
Vragen moeten er worden gesteld.
Mensen worden benaderd.

Mensen die ik het liefste nooit spreek moet ik toch een verzoek voorleggen.
En geloof me, het gaat hier niet om paaseieren.

Het gaat hier om mensen en het leven wat ze leiden/lijden en de beslissingen die ik namens hun voor ze maak.
Door mijn toestand hebben veel mensen om mij heen er een probleem bij gekregen. Ieder op zijn eigen manier en in zijn of haar leven.

En ik voel me ontzettend verantwoordelijk voor een ieder die dit betreft. Want welke beslissing is de juiste?? Of de minst ingrijpende? teringjantje zeg..

Kom niet aan met: “volg je hart, denk aan jezelf, verkeerde beslissingen bestaan niet als je bij jezelf blijft”

Kom op! verkeerde beslissingen bestaan wel hoor! je kan er veel mensenlevens mee overhoop gooien.

Ik vind sommige keuzes te moeilijk om te maken. Want er zijn teveel mensen afhankelijk van mij. Nee ik heb geen last van grootheidswaanzin. Ik heb gewoon drie kinderen waarvan 1 baby die ik nog borstvoed. Geloof me, het leven en keuzes maken is stukken eenvoudiger als er geen kinderen bij betrokken zijn.

Ik ben in ieder geval al een hoop wijzer geworden vandaag.

Ik heb net een sms verstuurd waarvan ik hoop, dat het antwoord “ja” zal zijn. Er gaan tranen vloeien, gegarandeerd. Er zullen mensen niet blij zijn.

En ik? tja…hoop maar dat ik het juiste heb gedaan.

Juist……

En nu is het rond kwart voor tien s’avonds en ik heb een hectische middag achter de rug. Want de sms waar ik het over had was er een naar de vader van mijn meiden. Aangezien ‘meneertje kloothommel zo graag co-ouderschap wil, omdat hij zoveel van de meiden mist (eigen schuld dikke bult) Hij kan ze trouwens zien wanneer hij wil maar hij is ontzettend druk met zichzelf. Dus heeft uiteraard nooit tijd voor ze..

Afijn, die fokking kloothommel had ik een sms gestuurd of hij de meiden een poosje onder zijn hoede kon nemen. Zodat ik eens voor mezelf kan gaan zorgen, zonder uit huis te worden geplaatst.

Maar die homofobische, racistische klootviool gaf aan dat hij dit niet gaat doen. Hij moet werken en zijn  moeder, die overigens ook voor zijn zoontje zorgt, kon er wel eens geen zin in hebben om de meiden erbij te krijgen.

Nu zeg ik je, wat een fucking hufterig gedrag is dat . Dat hij weg is gelopen na de geboorte van mijn jongste dochter terwijl ik een vette PPD had is nog tot daaraan toe. Maar dat hij zijn vuile kuierlatten nu weer in de grond trekt betekend m.i. maar 1 ding.

Het is OORLOG

Het spijt me voor mijn taalgebruik, maar ik ben woest!! Werkelijk….
Die vent, die vent dat is er eentje van het ergste soort, je zou hem het ouderlijk gezag zo afpakken

Wat een:

hufter
hufter is 1 maal gevonden als trefwoord:
hufter (zn):
hufter is 5 maal gevonden als synoniem van een ander trefwoord:
schoft (zn) :
klootzak (zn) :
ploert (zn) :
fielt (zn) :

Zo, ik heb mijn hart gelucht, niet dat dat de zaken heeft verandert. Jammer!

4 reacties

Geef een reactie

  • wat erg zowel voor jou als voor je meiden! Ik zou denken, dan vind je maar een oplossing, maar hij denkt blijkbaar niet zo. Wat een ***

  • Wooo! Echt asociaal. Ongelofelijk. Hier: een hart. Onder de riem.

  • Bekend verhaal lieverd. Heb ook zo'n hex rondwandelen…
    Liefs van mij.

  • Ah, meid toch. Van ex-en kan je zelden aangepast gedrag verwachten. De mijne doet ook alleen maar iets als het hem goed uitkomt, ik ken dat al. Al heb ik deze situatie natuurlijk nog nooit voorgehad.
    Ik vermoed dat het je hoe dan ook veel moed gekost heeft om het hem te vragen, wetend dat de kans groot was op dit antwoord.
    Ik wou dat ik iets kon doen, echt waar. *knuffel*

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: