Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Aan eenieder die op dit blog geraakte via de zoekterm* deel 2:

A

Vorig jaar KLIK blogde ik al eens over de zoektermen die gebruikt werden om op mijn blog uit te komen.
Ondertussen heb ik weer wat nieuwe pareltjes bij elkaar gesprokkeld.

Blote jongetjes, wat kun je eten uit de natuur, hond gekleid, mijn wasmachine piept en kreunt, bloot,  anki wijnen,  bril kopen met min elf en cilinder, teckel op kinderafdeling in het ziekenhuis, ik heb bij iemand de dood gezien heb er niks mee durven doen nu is hij dood, hoofdkantoormonchichi,  kan iemand ff het licht aandoen opgeloste politiezaken, robin martens tiet, takkie hoofdpijn, kinderwagen blikseminslag, pokkehitte, automutilatie wonden,  wie heeft de bakfiets bedacht, mijn dreumes is een huilebalk, wat is een postkamer? knutselen met behang, zwaar getatoeerde mannen…-

– … Ik hoop dat u vond wat u zocht.

De gekleurde zoektermen vind ik redelijk opvallend, mijn hart sloeg trouwens over bij de zoekterm: hond gekleid -> Klik om te lezen waarom.

ps: Anki Wijnen kunt u HIER vinden.

  • zoals gelezen in mijn statistieken

reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 24 andere abonnees

%d bloggers liken dit: