Aan eenieder die op dit blog geraakte via de zoekterm* deel 2:

Vorig jaar KLIK blogde ik al eens over de zoektermen die gebruikt werden om op mijn blog uit te komen.
Ondertussen heb ik weer wat nieuwe pareltjes bij elkaar gesprokkeld.

Blote jongetjes, wat kun je eten uit de natuur, hond gekleid, mijn wasmachine piept en kreunt, bloot,  anki wijnen,  bril kopen met min elf en cilinder, teckel op kinderafdeling in het ziekenhuis, ik heb bij iemand de dood gezien heb er niks mee durven doen nu is hij dood, hoofdkantoormonchichi,  kan iemand ff het licht aandoen opgeloste politiezaken, robin martens tiet, takkie hoofdpijn, kinderwagen blikseminslag, pokkehitte, automutilatie wonden,  wie heeft de bakfiets bedacht, mijn dreumes is een huilebalk, wat is een postkamer? knutselen met behang, zwaar getatoeerde mannen…-

– … Ik hoop dat u vond wat u zocht.

De gekleurde zoektermen vind ik redelijk opvallend, mijn hart sloeg trouwens over bij de zoekterm: hond gekleid -> Klik om te lezen waarom.

ps: Anki Wijnen kunt u HIER vinden.

 • zoals gelezen in mijn statistieken

3 Comments

 • Zuster Klivia

  1 februari 2013 15:45

  Monchichi? Dat waren toch van die suffe aapjes uit de jaren ’80? En dan het hoofdkantoor ervan? En denk Blijdorp 😉

 • Nurse Martens

  1 februari 2013 12:39

  Ja, dat vraag ik me ook af, sowieso zijn bepaalde zoek termen beetje vreemd.

 • elke

  1 februari 2013 00:20

  Mijn dreumes is een huilebalk. Ik zou er medelijden mee krijgen. Wat zoeken zo’n mensen dan eigenlijk op, vraag ik mij af.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: