Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Aan eenieder die op dit blog geraakte via de zoekterm*:

A

Ik vind het fascinerend om te lezen hoe mensen je blog vinden. Ik ben er vervolgens zelf op gaan letten en heb ondertussen een leuke opsomming gemaakt. Dus hier volgt een overzicht van mijn statistieken:

cilinder oog ontzwangeren, spit links erger, sokhouders, mooie tieners foto, daten foto, krant vastgeplakt aan verf, dreumes met krullen, paniekaanval ogen, hele slimme mensen, baby hijgen, getatoeëerde man mooi, landingsbaan in tuin, vrouw zoek, baby teveel dentitox, ik heb een lekker beugelbekkie, ouwehoeren, in de lente van mijn glimlach,
pijn in keizersnedewond, schoonheid is.., koude voeten groeien niet, mantelzorg in het Boeddhisme, zwarte humor, biutiful nurs, zwarte humor, lotus tattoe, loopauto,
pantoffels met hoofd, happy blessings, onder de trap, Racoon Martens, hersenafdeling, doos verven,…  –

– … Ik hoop dat u vond wat u zocht.

* volgens mijn statistieken 

5 reacties

Geef een reactie

 • Dan komt bij jou iig wel de juiste doelgroep 🙂 Denk dat er weinig mensen zijn die zo open over Alzheimer durven te schrijven.

 • Ik vond ‘doos verven’ ook wel een aparte, gelukkig weinig ‘rare’ zoekwoorden. Die bij jou waren hilarisch, op die ‘blote jongetjes’ na dan.

 • Grappig hè, op mijn blog zijn ze tegenwoordig zowat allemaal gerelateerd aan ‘Alzheimer’ maar er zitten ook wel vreemde tussen: kaart connemara, verdwaald verlangen, ouderen die strijken, bord Alzheimer, fietsen voor Alzheimer

 • 🙂

  Mijn absolute favorieten:

  krant vastgeplakt aan verf, landingsbaan in tuin, ik heb een lekker beugelbekkie, in de lente van mijn glimlach, koude voeten groeien niet

  Ja, die statistieken. Daar valt nog eens mee te lachen. 😉
  (en de rillingen van te krijgen, als er ineens ‘blote jongetjes’ tussen de gebruikte zoektermen opduikt…)

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: