Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

(bijna) alles kan uit

(

Misschien moeten we gewoon verhuizen. Naar een land waar een lenteklimaat heerst. Temperaturen rond de 20 á 25 graden. Ik pak mijn koffer alvast in.

Want laten we eerlijk zijn, dit weer is toch fantastisch? Ik kan weer wandelen met de dreumes en langzamerhand begint ons tuintje er ook steeds gezelliger uit te zien.
Ohwja, dat (angst)zweten valt nu ook minder op, iedereen zweet met dit weer.
De zonnebril die ik zomer én winter draag -ik ben heel gevoelig voor licht:- zit de hele dag op mijn neus en niemand vind dat nu raar.

 

Er zijn op dit moment maar twee nadelen van het mooie weer:

 • Mijn littekens. Die zijn goed zichtbaar. En daar ben ik helemaal niet blij mee.Ik kan het eventueel wel toedekken maar dat kan niet in alle gevallen (denk aan zwemmen, zonnen) Als ik er nu pleisters op ga plakken dan valt het pas echt op;
 • Mijn gewicht. Die extra kilo’s die ik mee sleep zijn nu nauwelijks te verhullen. Minder kleding, meer zichtbaar……

Heeft iemand wel eens middelen gebruikt voor littekens? Er is van alles in de handel maar ik ben altijd een beetje cynisch over dat soort spul. Tenzij ik betrouwbare succes verhalen lees.

7 reacties

Geef een reactie

 • Ja zomer, nu!!
  Het schijnt dat vitamine e creme wel heel goed werkt bij littekens. Is zeker het proberen waard, en baad het niet dan schaadt het niet. Maar je kan er ook niks aan doen, en doen alsof ze er niet zitten. En uit ervaring weet ik dat ze met de jaren minder worden, maar mocht je daar niet op willen wachten dan is vit e creme een optie.

 • Geen litteken ervaring, wel rimpels cellulites en vetrollen. Cremes helpen niet, denk ik, verhullende kleding ook niet echt. Het ebste is om er gewoon maar heel zelfverzekerd bij te gaan lopen, en je er niks van aan te trekken… Ik blijf oefenen…

  Lekker trouwens. zo’n subtropisch temperatuurtje..

 • Daarom wil ik ook graag de rest van mijn leven op La Palma doorbrengen. Eeuwig lente, ook in de winter 😉
  Je bent een (h)eerlijke, lieve, mooie persoonlijkheid. Daar doen littekens en gewicht niets aan af. Je bent een kanjer en ik ben blij met jou!

 • Wat een mooi tuinplaatje! Ik pleit ook voor nog meer mooie dagen. Laat de lente nu echt eens zien en zullen we afspreken dat we de zomer gewoon in mei gaat beginnen???;)

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: