Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

An offer we can’t refuse!

A

Vorig jaar rond deze tijd waren we een week in Frankrijk op vakantie. De (lange) autoreis kan ik me nog héél goed herinneren. Ik nam me voor never nooit meer zolang in een auto te gaan zitten. Dat zou automatisch inhouden dat we nooit meer zouden afreizen naar het heerlijke huis met die prachtige tuin.

Maar goed, zo dacht ik een jaar geleden, en dingen kunnen veranderen.
Want…….trompetgeschal……..een paar weken geleden kregen we de uitnodiging om deze meivakantie weer langs te komen.

Ik was direct om, echt! Binnen een mum van tijd ik in gedachten de koffers al gepakt en oppas gevonden voor de takkies. Mijn wandelschoenen gingen uiteraard mee, want ik zou giga afstanden gaan afleggen in de Dordogne.

Oh, wat is dromen toch fijn.

Maarrrrrrrr……waren we toch heel even vergeten dat de chef aka echtgenoot een medisch gedoetje aan zijn lijf heeft hangen?!
Dat hij op heel korte termijn onder het mes moet, dat dat wel eens sneller kan zijn dan we willen of hopen? En dat het zo heftig is dat hij eigenlijk helemaal geen auto mag rijden?

Nou, de pret was dan ook snel over, buiten de teleurstelling dat het feest niet doorging was ik wel blij en goed gemutst dat we weer werden uitgenodigd. Ik kan gaan miepen over de teleurstelling maar laten we het positieve ook niet vergeten. Een vakantie aangeboden krijgen op deze plek, dat wil iedereen, toch?

En het allermooiste van dit verhaal is: als mensen je iets gunnen, dan blijft zo’n aanbod gewoon staan. We morgen dit jaar gerust in een andere periode gebruik maken van dit aanbod.

Nou….dat is toch al weer iets om naar uit te kijken!

4 reacties

Geef een reactie

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: