Ondanks dat ik zorgvuldig probeer te bloggen en de indruk wil wekken dat het allemaal wel gaat is het tegendeel waar.
Het gaat helemaal niet goed, lastig om toe te geven.

Een week geleden zat ik tegenover mijn therapeut en in eerste instantie kon ik leuk van start gaan met het verhaal van de vakantie maar binnen een paar minuten kreeg het gesprek een heel andere wending. Na afloop van het gesprek keek mijn therapeut mij doordringend in mijn ogen en vroeg of ik ‘rare’ dingen van plan was.

God nee! Zeker niet, maar wat zou het fijn zijn als mijn leven eens wat makkelijker zou lopen. Wat minder overleven en weer eens wat meer genieten van het leven.
Ik zit per slot van rekening al 4 jaren in deze negatieve spiraal.
En ik denk dat mijn PTSS niet te genezen is, de angsten om mensen te verliezen zijn alleen maar erger geworden door het vertrek van de peut.

Er ligt in mijn medicijnkast nog een pakje met pillen waar ik nog niet aan begonnen ben. Ik stel het uit want ik zie er tegenop om ermee te beginnen. Ik wil er helemaal geen pillen bij…ik zou juist graag wat minder medicatie willen slikken maar dat is verre van handig.
Het ‘pakje’ van de medicatie ligt niet voor niets nog achter in de medicijnkast, ik hoop iedere dag op een ‘soort’ van wonder, dat het plots opeens allemaal beter voelt en ik ze nooit hoef te slikken.

Maar de tijd verstrijkt en ik krijg daar steeds minder vertrouwen in.
Wat een pokkezooi 🙁

2 Comments

 • Ingeborg
  4 jaar ago

  He jakkes!
  Dikke x

 • Miek
  4 jaar ago

  🙁

  Knuffel. (((XXXX)))

Geef een reactie

Related Posts

%d bloggers liken dit: