Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Bijgekomen en verwennerij

B

Daar ben ik weer. Na vier dagen compleet van de wereld te zijn geweest. Met hele nare lichamelijke klachten en mijn hersenen in een hele vreemde modus, ben ik weer terug. Weer dezelfde persoon als vorige week voor de medicatie-aanpassing. Dat gesteggel doe ik de komende tijd niet meer. Mijn shrink gisteren nog even gebeld en die gaf ook aan dat het toch niet zo’n handige move was. Om alles nu ff samen te vatten. Het gaat op dit moment niet goed, maar wijziging in de medicatie maakt op dit moment alles erger.

Logisch! Als je mindert met medicatie dan krijg je ontwenningsverschijnselen. En als je meer gaat slikken komt daar ook sowieso een reactie op.

Nu het weer is gestabiliseerd is het, in mijn geval, goed om een paar dagen rustig aan te doen. En dan bedoel ik, weinig mensen spreken, en niet naar buiten. Nu is dat nauwelijks haalbaar. Met 3 kinderen in huis ben ik toch wel druk en kan ik me niet voor alles afsluiten.

En zo moest ik vanmiddag toch de deur uit. Mijn oudste had een probleem en ik moest even mee om dat op te lossen. Totaal geen zin en ook verre van verstandig maar ja, ik moet af en toe toch dingen doen die niet handig zijn.

Nouja, als ik dan toch de stad in moet. Dan is het natuurlijk ook best verleidelijk om mezelf met een paar spulletjes te verwennen. (zie foto)

Een leuk grijs hoedje, heerlijke tandpasta van weleda, en scrub....

 

7 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: