Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Blessings

B

Het was een week van de innerlijke en uiterlijke mens. Dankzij een bliksem bezoek aan de toko kon ik sinds lange tijd mijn kruidenkast weer goed aanvullen. Het bezoek aan de toko was de moeite waard. Voor de gerechten die ik vaak klaarmaak heb ik kruiden nodig die niet te koop zijn in een supermarkt. En ik vond alles wat ik nodig had. Goed moment om weer eens roti te maken.

De roti was een succes. Wat is het toch lekker als je het zelf maakt. En wat ben ik toch een bofkont dat ik een Suri Schoonmoeder heb die mij al haar lekkere recepten gaf.
Zo aan de dreumes te zien vond hij de roti ook heerlijk. Hij heeft voor het eerst sinds een week zijn bord weer leeg gegeten. Nu hij anderhalf is probeer ik steeds meer eten op hem uit. Zo is er al heel wat “Surinaams” eten voorbij gekomen waar hij enorm van gesmuld heeft. Dat maakt me blij, vind het fijn dat hij zo geniet van al het nieuws wat hij proeft. Zolang er maar zoet-zure komkommer bij zit. Dan eet hij braaf zijn bordje leeg. Fantastisch toch?

Ben blij dat ik deze week (weer) fijne blessings kan benoemen.

 

10 reacties

Geef een reactie

 • @NurseMartens: zo heeft een ieder zijn eigen smaakkeuze ๐Ÿ™‚

 • Gisteren de laatste opgebrand uit jouw pakje, nu een pakje wat we nog hadden liggen aan het opmaken. Binnenkort maar weer eens op pad om een voorraadje te halen. ๐Ÿ˜‰
  Marnix vindt het gelukkig ook zalig ruiken. Hoe zit dat met de chef?

 • Heerlijk he? ik heb iedere dag wierook aan in huis. Soms ook buiten. Vind het heerlijk. Fijn dat je er blij mee bent! het zal onderhand wel op zijn, toch?

 • Nou, ik heb twee kids die alles eten wat ik ze voor zet..maar ik heb er ook eentje die alleen maar pizza lust en patat, en de oerhollandse smakeloze Hollandse Pot. Maar die van mij toch met de veelzijdige pot mee moet eten. Die dat vervolgens mondjesmaat doet. Lastig hoor.

 • Fijn idd, dat je blessings hebt. Ziet er super uit!

  Ik ben wel jaloers op een kind dat รฉรฉt! En dan nog iets anders dan knakworst met appelmoes (-;

 • Wat goed zeg, dat de dreumes zo lekker eet!
  En voor jou dat de voorraden weer aangevuld zijn.

  We genieten hier trouwens erg van je wierook!

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: