Count Your Blessings #3

Er was deze week genoeg aanwezig om dankbaar voor te zijn. Als ik naar mijn kinderen kijk, die allen op hun eigen manier aan het groeien zijn, dan besef ik wat een rijkdom kinderen zijn. Ook ging ik deze week naar mijn therapeut. Een schat van een vrouw. Die goed weet wat bepaald soort trauma’s voor invloed/impact hebben op je persoonlijkheid. En die zo bemoedigend en lief voor me is. Dat ik er even helemaal door overdonderd was.

Nog even een paar highlights in een nutshell:
* Mijn bigiboy die opeens kan zitten.
*Overheerlijk Sorbetijs
* Shoppen op zaterdagmiddag, was al meer dan een jaar geleden voor mij
* Dikke knuffels van mijn kids
* Frisse herfstkou
*Overheerlijke wierook
*Lieve 3D Teckelkaart van mijn kind

Lees ook ‘Blessings’ bij: Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Suus – Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle.
Count Your Blessings is een initiatief van Anki

6 Comments

 • Nurse Martens
  7 jaar ago

  Dat is een mooie opsteker, Anki. Dank je wel! 🙂

 • 7 jaar ago

  Ik vind jou een stoere vrouw, Marjan. Jij komt er wel. Dat wilde ik even komen melden.

 • Nurse Martens
  7 jaar ago

  Tnx 🙂 Die kaart is inderdaad superlief en mooi. veel werk ook hoor. Voor een klein meisje drie teckeltjes uitknippen. Ik heb een plakboek, daar plak ik allemaal leuke dingen in van mijn kids. Briefjes die ze aan me schrijven. Of tekeningen. En alle moederdagkadootjes. Ik ben altijd blij met iets wat ze zelf gemaakt hebben 🙂

 • Nurse Martens
  7 jaar ago

  Ze hebben hier ook citroenijs..maar die vind ik pas lekker als je een bolletje in een glas bubbels gooit 🙂

 • Heerlijke blessings! Die kaart is wel heeeeeel gaaf!

 • 7 jaar ago

  Sorbetijs!!! Lekker (zolang het niet van citroen is met van die vieze stukjes schil in, dan mogen ze hem houden. Zonder schil mag wel 🙂 )

Geef een reactie

Related Posts

%d bloggers liken dit: