Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Count Your Blessings #7

C
  • Deze week kreeg ik een enorme bos bloemen van het taxibedrijf. Het was een goedmakertje. Ze kwamen me een half uur te laat ophalen van huis zodat ik te laat in het ziekenhuis was. En als klapper op de vuurpijl…lieten ze me een uur wachten op de terugweg.
  • We ontvingen positieve verhalen over de oudste van haar schoolmentor.
  • Kocht ik de eerste loopschoentjes voor mijn kleine jongen.
  • Ook reden we naar Amsterdam en bezochten we daar de G-star Outlet. Daar kocht ik een winterjas, een lekker warm vest en een wollen jurkje. Prachtige winkel, ik shop er graag. Echtgenoot was erg gelukkig in de Lomowinkel. Binnen no-time had hij zijn spullen verzameld en betaald. De zon scheen, er waren bootjes in de grachten, we dronken heerlijke koffie in een klein zaakje. En stonden daarbovenop ook nog eens op een prachtig plekje geparkeerd aan de Herengracht. En toch waren we binnen een uur al op de terugweg. Het was gezien mijn ‘toestand’ verre van handig in die drukke stad.

Count Your Blessings is een initiatief van Anki, kijk bij haar op de site naar meer deelnemers.

6 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: