Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

brabbelaar

b

Ik heb niet bijster veel beleefd de laatste twee dagen. Misschien ook wel, maar dat is niet echt nieuws om wereldkundig te maken.

Wat uiteraard wel leuk mee te delen is, is dat mijn lieve kleine Kwekko “Mama” en “papa” zegt. Hij is al een poosje erg druk met tatadadatatadada brabbelen.

Nu heb ik dit wel uit de 2e hand bytheway. Want ik heb het hem zelf nog niet horen zeggen. Iedereen in huis heeft het hem horen zeggen, behalve moi.

Das raar.

Vooral als je bedenkt dat ik van 08:00 uur tot 18:00 uur alleen ben met hem. En de kids zijn ook pas rond 19:30 thuis. Dus dan zal dat allemaal nét gebeuren als ik ff plassen ben ofzo ???!!!

Dat moet wel, toch? ik vind het misschien best wel vreemd.

Iets wat ook heel raar zou kunnen zijn. Is het feit dat ik alle bad- en keuken textiel heb vervangen. Voorheen was het roze en appelgroen wat de klok sloeg. En nu is het licht – en donkergrijs.
Ook in de keuken is de regenboog van kleuren uit de lade verdwenen. Er ligt niks meer wat rose/paars/rood/geel/groen en bruin is.
Alles is nu grijs en donkerblauw.

Zou er een verband zitten tussen mijn (sinds kort) extreme haarkleur en de kleurverandering in de badkamer en keuken? je zou het haast denken. Alle kleur is aan het verdwijnen………strange…….

Ik zal het morgen eens aan mijn therapeut voorleggen als ik haar zie. Want morgen is het weer zover. Ik ga de gang weer naar het ziekenhuis maken.

Weer de helse taxirit. En wat zal ik morgen doen??

Neem ik mijn kleine pluizemuis mee? of laat ik hem thuis, en ga ik met C. mijn ingehuurde steun en toeverlaat van de thuiszorg….lastig lastig..
Ik mag helaas maar 1 persoon meenemen van mijn zorgverzekering. En ook een kleine baby telt als 1 persoon.

al die keuzes…….pfff het voelt beide niet goed….

wordt vervolgt

4 reacties

Geef een reactie

  • @ Eric: het is inderdaad "C."geworden 🙂

    @ Elke: Wat is er aan jouw kleding 'behoorlijk extreem?' :-)))

  • Verdwijnend kleur zie ik niet echt als een probleem. Ik ben niet kleurrijk, buiten een deel van mijn kleren dan. Dat is dan ook behoorlijk extreem, moet ik toegeven. Maar meestal draag ik zwart en jeans.

    Hier zou ik niet mee inzitten. Kleur komt vanzelf terug.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: