failDe afgelopen dagen waren niet tof. Dat is dan nog zachtjes uitgedrukt.

En dat allemaal door het gesprek wat ik vorige week had, klik hier.
Van alle scenario’s die ik mij had voorgesteld gebeurde er toch iets waar ik ronduit verbijsterd door was.

In een nutshell: na 3 uitputtende uren zocht ik een zakdoek voor mijn bezoek die bevangen was door emoties, niet iets wat je verwacht als ze voor ‘jou’ komen. De rest laat zich raden.

Het was zo vreemd, dat het me dagen heeft gekost er een zinnig woord over te kunnen spreken.
Dat lukte mij wel – gisteren –  bij mijn therapeut.
Die ook dezelfde verbijstering liet zien die ik voelde.

De therapeut was zelfs wat boos door het verhaal, maakte driftig aantekeningen en mompelde  iets van: “daar waar wij hier in het ziekenhuis zo druk mee zijn helpt één persoon – die niet kundig is- om zeep”,ze was zogezegd ‘not amused’.

Gelukkig heb ik wel wat geleerd de afgelopen maanden: de verbijstering heeft mij niet onzeker gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat ik alles tot in de details had voorbereid, ik had alleen nooit kunnen weten dat de persoon waar ik mee te maken kreeg niet capabel was.

Naast het slapen – wat ik veelvuldig heb gedaan – ben ik bezig gegaan met een nieuwe layout voor mijn blog, het knutselen maakt me rustig en het zorgt ervoor dat ik niet teveel ging prakkiseren.

Voor nu staat het plan in de koelkast. Het staat te wachten tot er meer in de samenleving is doorgedrongen en er ook meer over bekend zal zijn.
Het is nog té nieuw, té onbekend en daardoor denken er mensen te zijn die weten waar ze het over hebben.

Mijn tijd komt nog wel.
Of niet.

Geef een reactie

Related Posts

%d bloggers liken dit: