Count Your Blessings #12

We gingen naar de rapport bespreking van kleine zus. We waren niet verbaasd dat de juf aangaf dat ze het goed doet. Het gemak waarmee ze leert en de cijfers die ze haalt, zo makkelijk, zo fijn voor haar.

Blij werd ik van ‘de chef’ die me af en toe ontzettend laat lachen. Zo heerlijk om even buikpijn te hebben van plezier.

Ook bracht hij deze week naast de wekelijkse boodschappen oliebollen voor me mee. Yummie!! ze waren verrukkelijk.

Dankzij de email hou ik contact met: de mentor van mijn oudste, en met de juf van de jongste. Deze week wat heen en weer gemaild met de mentor en juf. Zo kan ik vanuit huis toch een beetje meedenken en andere zaken melden. En word ik er nog wat bij betrokken.

Blij werd ik ook van dit weekend. Samen met de Chef en mijn baby geluierd, samen voor de baby gezorgd. En de chef heeft mij overdag lekker laten slapen.

Meer ‘Count your blessings’Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle – Marjan – Mickey – Mieke – Margriet – Marieke –
Barbara – Anouk en Linda 

5 Comments

 • 6 jaar ago

  hé pssst… heb jij anki zelf er nu niet tussen staan? miss count blessings-herself? 😉

 • 6 jaar ago

  hé, mooie blessings! fijn. xx

 • 6 jaar ago

  Een fijne week weer!!

 • 6 jaar ago

  Gefeliciteerd! 🙂

 • 6 jaar ago

  Wel kijk, proficiat voor kleine zus. En zeker ook een fijn initiatief van de leraars om je zo te betrekken.

Geef een reactie

Related Posts

%d bloggers liken dit: