Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Count Your Blessings #12

C

We gingen naar de rapport bespreking van kleine zus. We waren niet verbaasd dat de juf aangaf dat ze het goed doet. Het gemak waarmee ze leert en de cijfers die ze haalt, zo makkelijk, zo fijn voor haar.

Blij werd ik van ‘de chef’ die me af en toe ontzettend laat lachen. Zo heerlijk om even buikpijn te hebben van plezier.

Ook bracht hij deze week naast de wekelijkse boodschappen oliebollen voor me mee. Yummie!! ze waren verrukkelijk.

Dankzij de email hou ik contact met: de mentor van mijn oudste, en met de juf van de jongste. Deze week wat heen en weer gemaild met de mentor en juf. Zo kan ik vanuit huis toch een beetje meedenken en andere zaken melden. En word ik er nog wat bij betrokken.

Blij werd ik ook van dit weekend. Samen met de Chef en mijn baby geluierd, samen voor de baby gezorgd. En de chef heeft mij overdag lekker laten slapen.

Meer ‘Count your blessings’Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle – Marjan – Mickey – Mieke – Margriet – Marieke –
Barbara – Anouk en Linda 

5 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: