Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Count Your Blessings #4

C

* Deze week kreeg ik tot twee keer toe onverwacht bezoek, later bleek dat het nog wat te vroeg is voor visite maar ik vond het wel heel fijn om weer eens mensen te ontvangen in mijn huis. Ik mis de mensen en contacten om mij heen enorm!

* Daarnaast vond ik een een lief kadootje aan mijn voordeur.

* Mijn baby kreeg zijn eigen mobiel. Hij vind mijn Iphone helemaal te gek en doet er alles aan hem in zijn handen te krijgen, maar deze speelmobiel kan hij mooi onderkwijlen, daar is mijn telefoon niet zo geschikt voor.

* Ik at een overheerlijke brownie, niet zomaar een brownie, maar eentje waar het praten je voor een poos vergaat. Een explosie van heerlijke chocolade. Het chocoladewinkeltje waar ze te koop zijn zit dicht bij mijn huis. Maar ik eet ze met mate, want de weegschaal is op het moment mijn vijand.

* Verder genoten we van het zonnetje, vonden sokjes terug die onderweg zoek waren geraakt, en zagen een boel kleine babydieren bij de kinderboerderij. Zo cute!

Wat waren jouw Blessings deze week?

Lees ook ‘Blessings’ bij: Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Suus – Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle.
Count Your Blessings is een initiatief van Anki

4 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: