Count Your Blessings #4

* Deze week kreeg ik tot twee keer toe onverwacht bezoek, later bleek dat het nog wat te vroeg is voor visite maar ik vond het wel heel fijn om weer eens mensen te ontvangen in mijn huis. Ik mis de mensen en contacten om mij heen enorm!

* Daarnaast vond ik een een lief kadootje aan mijn voordeur.

* Mijn baby kreeg zijn eigen mobiel. Hij vind mijn Iphone helemaal te gek en doet er alles aan hem in zijn handen te krijgen, maar deze speelmobiel kan hij mooi onderkwijlen, daar is mijn telefoon niet zo geschikt voor.

* Ik at een overheerlijke brownie, niet zomaar een brownie, maar eentje waar het praten je voor een poos vergaat. Een explosie van heerlijke chocolade. Het chocoladewinkeltje waar ze te koop zijn zit dicht bij mijn huis. Maar ik eet ze met mate, want de weegschaal is op het moment mijn vijand.

* Verder genoten we van het zonnetje, vonden sokjes terug die onderweg zoek waren geraakt, en zagen een boel kleine babydieren bij de kinderboerderij. Zo cute!

Wat waren jouw Blessings deze week?

Lees ook ‘Blessings’ bij: Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Suus – Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle.
Count Your Blessings is een initiatief van Anki

4 Comments

 • Nurse Martens

  2 oktober 2011 20:56

  Das altijd fijn!

 • Eric

  30 september 2011 20:52

  Denk toch wel aan j(ulli)e 😉

 • Mireille van ELst

  28 september 2011 09:37

  Wat een heerlijk blessings!
  Die brownie, ik kwijl ervan!

 • Saskia

  26 september 2011 12:28

  Fijn te zien & te lezen dat je kan genieten van mooie kleine dingen!
  Maak er een mooie nieuwe week van!
  xoxox

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: