Counting my Blessings this week

De stralende lach van mijn zoontje  Takkies die buiten achter elkaar aanrennen ♥ een zondagje alleen thuis ♥ een programma op tv kunnen volgen en afzien ♥ de weegschaal die minder gewicht aangeeft ♥ lieve kaarten in de brievenbus ♥ een witte boterham met pure chocoladevlokken ♥ mensen die genieten van mijn kookkunsten ♥ het lentezonnetje als ik buiten aan het wandelen ben ♥ een poosje naar de radio luisteren ♥ een blogje schrijven ♥ een nacht goed slapen ♥ mijn Japanse boompjes die weer blad krijgen ♥

Meer CYB bij Anki

5 Comments

 • Eric
  5 jaar ago

  ♥ een poosje naar de radio luisteren ♥
  Altijd goed 😉

 • 5 jaar ago

  Wat een gezellig blogje, ik word er ook helemaal blij van.

 • Ilona Dekker
  5 jaar ago

  Lief, mooi, ontroerend!

 • Mammalien
  5 jaar ago

  Je boompje is er vroeg bij! Mooie blessings.

 • onnemeis
  5 jaar ago

  Die weegschaal, wat goed! Hoe krijg je dat voor elkaar?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: