Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Counting My Blessings #14

C

Deze week werd ik blij van de doos gelukskoekjes die ik laatst eens kocht. Bij het openen van 1 koekje kwam vervolgens een passende tekst voorbij. Ik denk dat ik de rest maar dicht laat 🙂 ben al bilj met deze.

Ook kocht ik een geurtje voor mezelf. Ben dol op parfum en heb er dan ook best een boel. Maar dit was zo’n gave aanbieding bij de Etos, ik kon hem niet weerstaan.

De momenten dat ik ergens was pakte ik links en rechts wat kerstspulletjes mee. Zo kocht ik dit prachtige oplichtende kerstboompje. Ik vind het licht zo mooi. Ook de kaarsjes in de vensterbank kon ik niet laten liggen.

En, waar ik heel erg blij van werd/word is de kerstcd van Micheal Buble. Ik ben niet echt een fan van hem. Maar ik vind bepaalde nummers wel heel erg mooi. Eerlijk gezegd heb ik al zijn cd’s, mmmhhh…..dan lijk ik toch wel een soort van fan?!  Hij heeft een prachtige stem en dat in combinatie met kerstliedjes. Pak mij maar in. Kippenvel!!!

En dan de laatste foto. Mijn mooiste Blessing deze week. Ik kan niet uitleggen wat het voor mij betekend heeft wat jullie mij geschreven hebben. Daarvoor wil ik jullie héél erg bedanken. Het was een zware bevalling om het verhaal online te zetten. En ik ben er een paar dagen niet helemaal lekker van geweest. Maar ondertussen voelt het als een opluchting.

Voor een ieder de moeite heeft genomen te reageren zowel via dit blog als via andere media. Bedankt!

En iedere goedbedoeld tekst heeft zijn impact gehad. Het voelt écht goed dat er even wat aandacht voor is geweest. Ik hoop dat jullie doorgaan met het wensen van sterkte en kracht naar een ieder die het nodig heeft. Omdat het écht werkt!

Een dikke kus voor jullie allen

Count your Blessings is een initiatief van Anki, kijk ook eens bij onderstaande blogs voor meer geluk en zegeningen.

Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda –Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-lu –  Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle –Mickey – Mieke – Margriet – Marieke -Barbara – Anouk – Linda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: