Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Daar hebben we hem weer

D

En daar stond hij weer. De postbode. Geheel volgens verwachting rond een uurtje of 9. Ik vermoed dat wij de eersten zijn die hij aandoet als zijn werk begint.
Voor dat hij aanbelde hoorde ik mucho veel gestommel bij de voordeur. Ik kon duidelijk horen dat er iets ‘groots’ op de grond werd gezet.
En bij het opendoen zag ik inderdaad een enorme doos. En een kleinere doos.

Ohhhh…van die grote wist ik wel wat de inhoud was. Maar van die kleine niet. Ik maakte het nog maar eens even wat spannender voor mezelf. Ik pakte eerst de stoel uit. En bekeek hem van andere kanten. El Kwekkos werd erbij gehaald en niet veel later zat mijn kleine schaap ontzettend schattig te zijn in de stoel.
Ohw gut, vergeten te voeden. Dus dat ook nog even tussendoor. En na nog wat opruimklusjes vond ik dat ik lang genoeg had gewacht.

El kwekkos zat zoet met een krentenbol te spelen en zo had ik even mijn handen vrij om van de ene in de andere verbazing te vallen.
De “verrassingsdoos”  kwam, kon ik aflezen, uit België. Na het openen trof ik een briefje aan en een ingepakt kadootje. Ik las het briefje en opende het kadootje. Daar kwam een prachtig doosje tevoorschijn. Die was vervolgens weer gevuld met kleine doosjes. Die tot mijn verrassing ook waren gevuld.  Ze waren gevuld met symbolische spulletjes. Symbolisch omdat ze te maken hebben met de positieve kijk op mijn ‘toestand’.

En ik ben onder de indruk.
En ook geroerd.
Dat een lieve Blogvriendin de moeite heeft genomen om mij een verjaardskado te sturen.
Iemand die ik nog nooit IRL heb gezien. Maar wel met mij meeleeft. Die me een hart onder riem wil steken. En dat is ook gelukt. Whauw!! dank je wel!

 

 

 

7 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: