Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Dag nummer 5

D

Dinsdag lukte het me niet mijn armen op te tillen om de was op te hangen. Vandaag kreeg ik de aardappels bijna niet geschild.
Baaldag nummer….ff tellen……nummer 5.
Het lijkt wel nu de week zijn einde nadert dat mijn ‘toestand’ zich langzamerhand verergert.

Toch zal ik morgen de wilskracht moeten vinden het Round Robin boekje in te vullen. Wel 8 pagina’s!!
Ik ben totaal inspiratieloos…..
Iemand een leuk idee om 8 pagina’s vol te schilderen/verven/tekenen/schrijven?

En vertel eens, hebben jullie wel eens een off-day? dat niets lukt?  hoe breng jij die dan door?

4 comments

Geef een reactie

  • Ik had er deze week 2 achter elkaar. Gisteren en eergisteren. Ik heb al 7 jaar een scheurtje in het labrum van mijn heup. Begin vd week begon de pijn weer. Ik loop dan mank, kan mijn been amper belasten en moet hem zelfs vastpakken en ergens anders neerleggen als ik me in bed wil omdraaien. Ik wilde per se mijn dochter zelf naar bed brengen maar kwam amper de trap op. Dat zijn momenten dat ik zo verschrikkelijk gefrustreerd ben, dat ik kan blijven janken. Of is het om de pijn die met scheuten soms wel een 8 is? 😉

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 26 andere abonnees

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 26 andere abonnees

Most Viewed Posts

Community

Archief

%d bloggers liken dit: