Dag nummer 5

Dinsdag lukte het me niet mijn armen op te tillen om de was op te hangen. Vandaag kreeg ik de aardappels bijna niet geschild.
Baaldag nummer….ff tellen……nummer 5.
Het lijkt wel nu de week zijn einde nadert dat mijn ‘toestand’ zich langzamerhand verergert.

Toch zal ik morgen de wilskracht moeten vinden het Round Robin boekje in te vullen. Wel 8 pagina’s!!
Ik ben totaal inspiratieloos…..
Iemand een leuk idee om 8 pagina’s vol te schilderen/verven/tekenen/schrijven?

En vertel eens, hebben jullie wel eens een off-day? dat niets lukt?  hoe breng jij die dan door?

4 Comments

 • Nurse Martens

  25 augustus 2012 23:42

  Ohw gets! wat lijkt me dat vervelend! vooral omdat het een chronisch iets is geworden dus….hoop dat het ondertussen wat is bijgetrokken

 • Eric

  25 augustus 2012 16:03

  Bij een off day ben ik meestal stil en teruggetrokken.

 • Zuster Klivia

  25 augustus 2012 11:37

  Ik had er deze week 2 achter elkaar. Gisteren en eergisteren. Ik heb al 7 jaar een scheurtje in het labrum van mijn heup. Begin vd week begon de pijn weer. Ik loop dan mank, kan mijn been amper belasten en moet hem zelfs vastpakken en ergens anders neerleggen als ik me in bed wil omdraaien. Ik wilde per se mijn dochter zelf naar bed brengen maar kwam amper de trap op. Dat zijn momenten dat ik zo verschrikkelijk gefrustreerd ben, dat ik kan blijven janken. Of is het om de pijn die met scheuten soms wel een 8 is? 😉

 • dionne

  25 augustus 2012 08:12

  Dat boekje loopt niet weg. Liefs!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: