Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Dappere Wickie de Viking !!

D

Ik kwam vandaag mezelf tegen. In een gesprek met een buuf. Er werd mij iets verteld waar ik zo door overdonderd was, dat ik sinds een jaar mezelf omhoog voelde borrelen.
Dat gesprek kreeg nog een staartje later op de avond. En het duurde nog een paar uur voor ik het gesprek in de ‘afgehandeld’ sectie in mijn hoofd kon plaatsen.

Erover in detail treden lijkt me niet handig. Een kleine samenvatting is wel net zo netjes. Er was iets gebeurt tussen twee buren. Plots ontwaakte uit een lange winterslaap het meisje wat niet tegen onrecht kan en kwam in mijn hoofd het gevoel van; “zijn ze helemaal besotemieterd, ik ga daar wat van zeggen” omhoog borrelen. Ik vergat vervolgens te koken en de rest van mijn gezin te voeden omdat ik druk doende was een oplossing te vinden voor deze vervelende situatie. Ik heb vervolgens een kleine rol gespeeld in de oplossing hiervan, kreeg daarmee bijna slaande ruzie met de buurman. Ik hield me kranig en rustig maar liet wel mijn tanden zien, en sprak de tekst dat als hij klappen wilde gewoon naar voren mocht komen. Ik oversteeg mezelf even volledig in dit moment.

Ik voelde weer heel even de persoon die zich never nooit op haar kop laat zitten en met iedereen die onrechtmatig bezig is een confrontatie kan en wil aangaan ongeacht de gevolgen daarvan.
Heerlijk was het om dat moment even te voelen. De persoon waar ik al meer dan een jaar naar op zoek ben en waarvan ik bang was dat ik haar nooit meer zou vinden.

Damnn…wat geeft me dit een boost zeg!! het kan morgen maar zo weer anders zijn…maar dat neemt niet weg dat ik dit blogje geschreven heb en daar op terug kan blikken. Ohwja…de ‘chef’ heeft de agressieve uitbarsting van de buurman richting mij, met zijn eigen ogen gezien, en ook mijn dappere reactie.
Hij was trots op me. En ik ook. Ik voel me nog steeds euforisch..en niet om dat gedoe, maar louter en alleen voor het moment van herkenning bij mezelf. Als ik een vlag had hing ik hem uit.

11 reacties

Geef een reactie

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: