Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

De 24e week van het jaar 2012

D

Afgelopen week was niet een week om over naar huis te schrijven. Ik slaap slecht, ben daardoor extra moe, extra geprikkeld, extra-van-alles.

Toch iedere keer weer een harde dobber, het fris en fruitig op pad gaan, en na amper de bestemming hebben bereikt, compleet door de hoeven gaan van vermoeidheid.
Man, man, man, ik zou bijna denken dat ik wat onder de leden heb. Maar nee, dit hoort er allemaal bij.
Stiekem zie ik uit naar de vakantie. En met name de weken dat de puber en tiener bij hun vader gaan vertoeven. Ze blijven toch even een paar weken weg. En ja, dat missen valt reuze mee.
Ik heb er al voorstellingen van gemaakt, 3 weken zonder geluiden om mij heen, alleen de dreumes. Geen gezeur, geen geruzie, geen ….you name it.
Ik zie er naar uit, rust om mij heen. Ik heb het hard nodig.

Daarnaast loop ik het hoofd van de ‘chef’ gek te zeuren over een ‘paar daagjes’ ertussen uit. Ik wil heel graag een paar dagen naar Londen. Ik ben al weken lang bezig te zoeken naar plekken om te overnachten en aan het kijken wat goedkoper is, de trein of het vliegtuig.
Maar de chef ziet het niet zitten…………………………en als ik eerlijk ben. Ik ook niet. Zo vanuit mijn rustige casa is het makkelijk en heerlijk om plannen te smeden. Maar de praktijk ligt natuurlijk anders. Overal zijn mensen, overal is het druk, en ik kan daar niet tegen.
Balen hoor!!

Jullie nog vakantieplannen?

5 reacties

Geef een reactie

  • Inderdaad!! het wegdromen doet me al zo goed. Ik ben al twee keer in Londen geweest, maar de chef nog nooit. Ik trappel van verlangen hem de prachtige stad te laten zien, en naar de Dr. Martens winkel!! Yiehaaa!! Maar met de Olympische spelen precies in onze vakantieperiode is het verre van handig. We gaan dit jaar zeker…de grootste kans is in het najaar. Ik denk dat we deze zomervakantie even zien of iets last-minute naar een waddeneiland haalbaar is. Even oefenen in Nederland, voordat ik een zee oversteek en niet zomaar naar huis terug kan keren

  • Houd Londen anders in je hoofd voor later, voor straks, voor wanneer het wél kan. Mooi doel op zich, toch?
    En geniet nu, in het wat dichterbij gelegen ‘straks’, van de rust thuis. Eventueel een paar dagen, weekendje eruit, maar dan naar een rustige omgeving. (Londen is heftig hoor! Een draaimolen van indrukken waar je in terecht komt.) Strand doet wonderen! Maar ja… in de zomer ook…, met die drukte op de mooie dagen? Misschien beter eind van de zomer/in het najaar? Dat is aan jullie om te bepalen! Het vooruitzicht van er even uit gaan kan je in elk geval al veel goeds doen. En plannen smeden en wegdromen ook!

  • Wij komen N’land nog maar eens bekijken

    (kan jij natuurlijk ook doen, een weekendje dichtbij-weg, er zijn genoeg rustigere stukjes en je kan gewoon met de auto 🙂

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: