Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

De testen

D

De testen lagen op een stapeltje klaar zodat ik direct kon beginnen. De medewerker die erbij aanwezig bleef gaf aan dat als ik het zat was gewoon mocht stoppen en we het een andere keer zouden vervolgen. Al met al zou het twee uren in beslag nemen. Sowieso zou er een nieuwe afspraak komen om de laatste test – 571 vragen – te maken.

Het liep alleen erg voorspoedig, na een uur was ik klaar en ondanks dat ik best moe was, wilde ik de allerlaatste test ook maken. Om er nu nog weer een keer voor terug te komen…………geen zin in. En ik had toch een uur over dus ……

Als ik erop terugkijk blijven een paar dingen wel in mijn hoofd rondspoken. Ik twijfel aan bepaalde antwoorden, alleen is dat achteraf praten. Veel vragen kwamen steeds terug, en ik bleef dan ook consequent dezelfde antwoorden geven. Toch waren de vragen over het slapen lastig, want dankzij medicatie slaap ik best goed. Zonder medicatie is het een heel ander verhaal, maar er was geen ruimte om antwoorden toe te lichten.

Al met al ben ik niet ontevreden al vond ik de vragen niet helemaal passen bij mijn situatie. Het ging wel over mij als persoon, al ben ik in de loop van de jaren wel verandert. Als ik dezelfde vragen jaren terug had moeten invullen was het heel anders gelopen. Als voorbeeld: voordat ik therapie kreeg was ik veel gefrustreerder en bozer dan ik nu ben. Na al die jaren therapie ben ik milder geworden en speelt agressie geen rol meer in mijn leven. Terwijl ik jaren terug regelmatig iets kapot keilde als het me teveel werd.

Over twee weken dus de uitslag, ik denk niet dat ik dingen ga horen die ik nog niet over mezelf wist, wat dat betreft heb ik mezelf in therapie behoorlijk goed leren kennen.

En of die vragen waar ik niet goed antwoord op kon geven dus maar wat gedaan heb het verschil gaan maken tussen het één en het ander……..we zullen zien 🙂

Wordt vervolgt

 

2 reacties

Geef een reactie

  • Dat waren ze ook….en nadien blijven de vragen maar in mijn hoofd spoken…echt irritant.

  • Spannend. Zo’n vragenlijst met over de 500 vragen!!! Ik heb dat ook voor mijn adhd test moeten doen maar jeetje wat een draak van een vragenlijst vond ik dat!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: