De ‘vage’ zoektermen in mijn statistieken # 3:

Om de zoveel tijd bekijk ik mijn statistieken om te zien welke zoektermen leiden naar mijn blog. Ook nu vond ik weer wat nieuwe pareltjes.

De chef zoenen op bed, psychische terugslag bij kraamvrouw, wat ben je lekker, kop kapot humor, das kut, gevolgen instanties voor kinderen, schildersmodel, blote nurse, bijwerkingen klankschalen, mijn teckel kreunt,  een goed gesprek met je vader, teamleider afgepeld, likkoekjes kleine tietis,  stinkende adem, borstvoeding scene, onder een steen vandaan komen, mandarijnvlekken, wanneer geef je een klapzoen,  tienermeisjes op de onderzoekstafel, zelfhulpboeken, zeg maar dag, medicijndoos voor kinderen voor 10 pillen, pony te ver doorgeknipt, puber denkt niet aan Moederdag, opeens bril dragen tijdens zwangerschap…-

De gekleurde zoektermen vind ik redelijk opvallend, lees ook deel 1 en 2

 

7 Comments

 • 5 jaar ago

  Terug trekkend tandvlees?? 😉

 • 5 jaar ago

  Een hinderlijke piep in de oren, of zo? 😉

 • 5 jaar ago

  Gut, ik heb geen idee wat daar de bijwerkingen van kunnen zijn. Niets! lijkt me…
  Schrijf jij er ook een blog over dan? ben ook reuze benieuwd wat jij aantreft 🙂

 • 5 jaar ago

  Wat dacht je van bijwerkingen van klankschalen??? ik heb geen idee wat ik mij daar bij voor moet stellen? ik ben benieuwd naar jouw termen-blog.

 • 5 jaar ago

  maar wat zijn nu de bijwerkingen van klankschalen dan?

  😀
  en weet je? ik vind je ook lekker!

  Ik vind het geinig, word er heel vrolijk van. Zal eens even weer zo’n statistieken-ding raadplegen voor mijn blog. Ik word er wel nieuwsgierig van namelijk.

 • 5 jaar ago

  Idioot he; waar mensen al niet op zoeken!
  (bij sommige termen denk ik voor mijn eigen geruststelling maar: ‘dit was vast een basisschoolleerling die informatie zocht voor een spreekbeurt…Toch?! ‘ ;-))

  ‘teamleider afgepeld’… bizar.

  (ik heb ook nog zo’n termen-blog geprepareerd staan: zal ‘m er binnenkort eens opgooien!)

Geef een reactie

Related Posts

%d bloggers liken dit: