Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Diploma en ruis op de lijn

D

We hebben vanmiddag met goed gevolg de puppycursus afgerond. We zijn een diploma rijker. Bijna alles ging probleemloos, ik zeg bewust ‘bijna alles’ want er werd een  hoop gevraagd van de honden. En het is logisch dat ze liever met elkaar ravotten dan dat ze braaf hun kunstjes doen.

Niettemin vertelde ik later aan echtgenoot dat ik in tijden niet zoveel plezier heb gehad als bij de puppycursus. Het is een leuke groep met mensen en de instructeurs zijn ook cool en gezellig. Nog fijner te weten dat de hele groep doorgaat voor de volgende cursus.

Afgelopen reed ik voor het eerst in 5 jaar zelf met de auto naar het ziekenhuis. Het ging best redelijk al kwam ik met klotsende oksels en knikkende knieën aan. Redelijk opgefokt was ik ook, dat werd nog een heel stuk erger bij mijn psychiater. Of het nu ruis op de lijn is of onbegrip: we zaten duidelijk niet op één lijn. Ik liep ontzettend geïrriteerd het ziekenhuis uit en nam me voor de komende afspraak met de beste man te cancelen en tot nader order niks nieuws te plannen.

Van die beslissing schrok therapeut behoorlijk. Volgens haar waren ze al jaren bezig om vertrouwen op de bouwen dus dit was niet oké. Ze stelde voor om de ruis op korte termijn te bespreken met shrink. Daar had en heb ik totaal geen behoefte aan, ik merk dat ik behoorlijk in mijn kuif ben gepikt en zeker niet van plan de oorzaak daarvan daarop aan te spreken.

Daarnaast heb ik al genoeg aan mijn hoofd, over een paar weken is er bijvoorbeeld de rechtszaak die al een half jaar in mijn nek hijgt. Door een speling van het lot is onze advocaat met zwangerschapsverlof en moeten we het nu doen met haar vervanger. Ik vertrouw erop dat die ook van wanten weet.

Het contact met puber die ondertussen een jaar ergens anders woont loopt ook niet rolletjes…en zo hebben we nog wel wat dingen aan de vioolstok hangen. Geen leuke dingen in ieder geval.

Nouja, dat van vanmiddag maakt een boel goed natuurlijk, met mijn nieuwe hondje met succes een cursus afronden, dat hebben we toch maar weer in de pocket.

1 reactie

Geef een reactie

  • Gefeliciteerd met de mooie afronding van je curcus.
    Wens je met alle andere zaken minstens evenveel succes.
    Verdien je!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: