Donder en Bliksem

Het was vandaag de hoogste tijd om weer eens in beweging te komen. Want als ik me niet vergis was het een week geleden dat ik mijn hoofd buiten de deur had gestoken. Ik zette mijn pantoffels (geinig woord) bij de kachel en hees mezelf in kleren. Terwijl ik de kinderwagen in uit de schuur haalde (regenzeil mee ivm dreigende lucht) begon het al te regenen.

Natúúúúúúúrlijk, heb ik weer. De dreumes had iig totaal geen last van het weer:
Door regen en wind, hagelstenen en op het een gegeven moment zelfs onweer kocht ik de spullen van mijn lijstje. Het was uiteraard overal erg rustig! was het toch nog ergens goed voor om me nat te laten regenen.

Ik maakte mijn dreumes blij met de volgende boekjes:
En mezelf met:
en:
state of mind:
hoofdpijn, moe en geen zin om straks naar het zknhs te gaan voor therapie!

3 Comments

 • jona

  25 april 2012 14:10

  Mijn kleine baas B gaat zeker ook voor hetzelfde boekje. En ik voor de Fernandez…mmmmmmmmmmm! Goed van je! Toch maar weer mooi geflikt.

 • Mammalien

  25 april 2012 11:21

  Maar wel mooie foto’s!

  Sterkte zo.

 • Dionne

  24 april 2012 17:08

  Goed zo, je bent weer naar buiten gegaan en dan ook nog in de regen. Mijn complimenten!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: