Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Donderdag therapiedag #42

D

Voordat ik vanmorgen onderweg ging naar het ziekenhuis belde ik met de huisarts voor de uitslag van de bloedtest van gisteren. Zoals ik al dacht was het bloed niet in orde, de echo volgende week geeft hopelijk meer duidelijkheid waar wat aan de hand is.

Ik vind het allemaal maar spannend….ik heb met vlagen ook behoorlijke pijn helaas werkt de diclofenac goed maar de pijn is niet volledig weg 🙁

Echtgenoot ging vandaag mee naar de afspraken met peut en shrink, ik vind het belangrijk dat hij hij er af en toe bij is, hem worden ook vragen gesteld en hij kan daar ook zijn zegje doen. Op die manier houden we allemaal de vinger aan de pols. In tijden zoals deze: dat het behoorlijk tegenzit en ik daar niet zo goed mee om kan gaan is het fijn te weten dat mijn ‘reddingsvesten’  zoals ik diep in mijn hart noem op de hoogte zijn van alles wat er speelt.

Dank zij deze drie mensen blijf ik watertrappelen en zink ik niet.

Ik hoop dat het tij snel keert, dat dingen weer wat positiever worden, en niet alleen geestelijk maar vooral lichamelijk.

1 reactie

Geef een reactie

  • Bij de diclofenac slik ik altijd paracetamol. Door de combinatie gaat de pijn weg. Overleg voor de zekerheid met je huisarts.
    Wanneer het lichamelijk en geestelijk tegenzit, wordt het teveel. Dat is logisch. Ik hoop dat er snel duidelijkheid voor je komt, zodat je aan je herstel kunt gaan werken. Sterkte en lieve groet.

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: