Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Donderdag therapiedag #45

D

Het duurt nog even voor ik de degens kan kruisen met shrink. Want hoe langer ik erover na denk hoe bozer ik begin te worden.

Ik begrijp niet waarom ik niet eerder ben gewezen op de behandelvorm die er naast therapeut bestaat en waar ik hoogstwaarschijnlijk een heel stuk verder mee ga komen. Hij moet met een goed verhaal komen om dit uit te leggen, sprak ik stoer tegen therapeut afgelopen week.

Ook zal de vraag voorbij komen waarom ik niet eerder die testen heb gedaan, per slot van rekening was er dan eerder duidelijkheid geweest en een betere diagnose.

Begin oktober heb ik pas een afspraak dus de vragen blijven nog even onbeantwoord.

De tiener daarentegen mag zich komende week al melden bij de revalidatie voor het protocol NAH (niet aangeboren hersenletsel). Ik kreeg via de mail een vragenlijst toegestuurd waar ik goed voor moest gaan zitten, ook al zo’n lading vragen.

En ik belde met de politieagent(e) die bij haar ongeluk aanwezig was. Het kan heel goed zijn dat we haar nog nodig hebben. Want de tiener kan zich niet zo heel veel meer herinneren en deze agente heeft alles in een dossier. Uiteraard wilde de politie meewerken als het nodig is voor de tiener, geen probleem zelfs. Fijn is dat!

Ik heb het idee dat ik goed bezig ben met de tiener, al vindt ze zelf dat ik me druk maak om niets. Dat is misschien logisch als je pubert en met heel andere dingen bezig bent. Ook wil ze beslist niet meer praten over het ongeluk, om daar nu deze week wèl aan te beginnen ìs ook spannend. Ik heb me voorgenomen om de eerste keer met haar mee te gaan, en de andere afspraken niet. Via de verzekering heb ik vervoer voor haar geregeld dus ze wordt gebracht en gehaald, heel makkelijk.

2 reacties

Geef een reactie

  • Ik schrok ook, gezien het hoofdletsel wat ze had zou het me niet verbazen, maar ik hoop dat het gewoon puberteitsdingen zijn.

  • Wat fijn, die medewerking van de agente. En alles om maar een zo goed mogelijk traject voor je dochter te krijgen. Ik schrok wel van het NAH, ik hoop dat het meevalt. En als het niet meevalt dan hoop ik dat ze goede begeleiding kan krijgen. xx

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: