Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Dreumes in de knel

D

De dreumes in bad zien spelen is één van de leukste momenten van de dag. Oke, haarwassen gaat nog niet zonder slag of stoot, maar dat komt wel.

Meestal doe ik de dreumes in bad. Maar het wordt tijd dat ik de dreumes eens wat meer uit handen geef. Vind ik erg lastig maar oefening baart kunst.
Zo viel het badderen de ‘chef’ vanavond ten deel.
Het duurde niet lang voordat ik iets hoorde vallen in de badkamer, gelijkertijd begon de dreumes moord en brand brullen. Als door ene wesp gestoken sprong ik op van de bank en rende de badkamer in. Daar was een raam compleet uit het kozijn geduveld,  op het badje van de dreumes en had hem vervolgens ook nog geraakt op zijn rug.

Het kozijn! -alleen als noodopvulling door de Chef terug gezet. Er moet een andere oplossing komen.

Het ging allemaal heel snel, de ‘chef’ haalde de brullende dreumes uit bad, ik pakte een handdoek en rolde mijn ventje erin en rende naar boven. Ik was nog niet boven of ik brulde nog harder dan de dreumes. Hij had alweer praatjes. Ik draaide hem op zijn buikje en zag daar een best grote striem op zijn rug. Nog meer waterlanders van mijn kant. Uiteindelijk heb ik de dreumes afgedroogd, gepamperd en de rest van zijn bedritueel afgewerkt.
Hij ging rustig slapen, ik heb nog drie kwartier doorgejankt. Van de schrik.

9 reacties

Geef een reactie

  • Oh mens, wat ongelofelijk heftig! De rillingen lopen over mijn lijf, laat staan wat het met jou/jullie als ouders gedaan moet hebben..! Wat een dom toeval ook, dat de dreumes net op dat moment in bad moet zitten, dat verzin je niet.
    Gelukkig vergeten die kleintjes heel snel. En genezen lichamelijk wonden ook veel sneller dan bij ons, volwassenen. Knuffel ‘m maar extra!

  • Morgen even flink lekker met hem knuffelen en kietelen. <3 Kus voor de kleine maar ook zeker voor jou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  • Het was een kwestie van meerdere factoren, dat het een oud huis is zeker iets wat meeespeelt. Al met al een nare toestand. Ik ben er nu nog steeds naar van.

  • Ooooh ik zou ook janken….hoe kan dat raam eruit zijn gekomen? Wat ontzettend zielig…maar fijn dat hij er niks aan over heeft gehouden en het alweer vergeten is…:)

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: