Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Dreumes on the move

D

Lopen is het zich stap voor stap voortbewegen door de benen te bewegen. Bij het vooruitbewegen verplaatst het lichaamsgewicht zich steeds naar het voorste been, ook wel “gecontroleerd vallen” genoemd. Het stappen op twee benen wordt ook wel bipedie genoemd.

In Nederland wordt de term lopen gebruikt om aan te geven dat men zich te voet op rustige wijze voortbeweegt: men loopt zonder zich te haasten. In België gebruikt men voor het zich op rustige wijze voortbewegen de term stappen en wordt de term lopen juist gebruikt voor het zich snel voortbewegen.

Bron: Wikipedia

Zijn eerste kennismaking met de loopauto. Eerst wordt deze aan een grondige inspectie onderworpen. Een soort van dreumes -APK. Alles wat kan draaien wordt bewogen, en hij kijkt er tevreden bij.
Een rondje rondom het autootje gekropen....nadat hij er eens even tegenaan geduwd had en merkte dat het autootje kan bewegen.....
OMG!!! daar gaattie!! Hij loopt !! mijn kleine schatje wandelt vervolgens de hele kamer door...en heen, en weer terug, en heen, en weer terug. Voor het eerst aan de wandel. *glunder*

 

9 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: