Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

dromen en vallen

d

Sinds ik slaappillen slik droom ik ontzettend veel en naar. Het zijn eigenlijk een soort van nachtmerrie’s. Zo heb ik al gedroomd dat mijn ouders verkleed als nazi’s mijn zoontje kwamen stelen…en ik holde achter hun auto aan.

Vanmorgen droomde ik dat ik aan het logeren was bij mijn broer. En die had een heel groot huis. in dat huis waren meerdere slaapkamers en zo zocht ik een geschikte slaapplek. Op een gegeven moment droomde ik dus dat ik naast het bed lag, met dat ik goed wilde gaan liggen, mieterde ik in het echt uit onze boxspring. grote goedheid, daar lag ik dan op handen en knie, juist!!!! DIE KNIE!! die knie waar ik ruim een half jaar mee in de ziektewet heb gezeten. De knie van het missende kraakbeen….

Hij is blauw.
Hij doet zeer.

Maar dat gaat wel weer over voor ik een teckel ben.

En ik kijk naar buiten en daar staat een eend in de straat. Een kwaakende he!! wat doet dat dier hier????? of zoekt hij wellicht een teckel van ons? Die kleine harige teckel die hem altijd achtervolgt in het park? mmmmhhh…ik doe maar ff niks met die vraag..een dag als vier mei is niet echt een uitgelezen moment om een gevecht van teckel en eend in je straat te hebben.

De dames zijn trouwens gek met hun broertje, een luier verschonen gaat te ver. Maar een fruithapje geven kan nog nét.

Lief hoor..

3 reacties

Geef een reactie

 • Mooi hoor die foto.
  En hopelijk blijven die dromen een beetje weg want het klinkt niet zo fijn.

  Sweat Dreams.

 • Ai ai ai, die knie. Naar. Sowieso, die nachtmerries. Ik wens je hele mooie dromen toe komende nacht!

 • Je zou bijna maatregelen gaan nemen om toch een zachte landing te hebben als je weer eens zo'n nachtmerrie hebt :S
  Foto is mooi. Wat een liefde 🙂
  En die luier verschonen… ach, waarom niet. Oudste dame kan dat m.i. prima.
  Liefs!

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: