Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

droom maar zacht ?

d

Sinds een aantal maanden heb ik ‘nare’ dromen. Nachtmerries. Ik heb er wel eens over geblogd. De laatste tijd hou ik de dromen voor mezelf. Want ze zijn best heftig. De dromen zijn voor mij niet altijd verklaarbaar. Daar heb ik mijn shrink voor. Of het internet. Soms weet mijn Hubby er wel raad mee. De reden van de nachtmerries zijn vaak te herleiden naar emoties die nog niet verwerkt zijn. De laatste paar weken zijn mijn dromen heftiger dan anders. Gruwelijker ook., brrr….je zou bijna niet meer in slaap durven vallen.

Vanmorgen werd ik ook wakker uit een nachtmerrie. Soms is de werkelijkheid zo slecht te scheiden van de realiteit. Ik heb dan een paar uur nodig om te herstellen van de beelden die voorbij flitsen. In deze nachtmerries zitten uiteraard allemaal bekenden van mij. Dat maakt het allemaal nog vervelender.

Vanavond vond ik een internetadres wat wat inzicht kan bieden. Ik vond er net zelf wat interessante antwoorden.

Heb je ook wel dromen die je niet kunt verklaren? kijk hier maar eens.

3 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: