Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Drukte versus stilte

D

Voor zover je kunt genieten van rust heb ik dat de afgelopen dagen gedaan. De meiden waren vanaf vrijdag uit logeren. Als die twee kletskousen er niet zijn hangt hier een serene rust. Ondanks dat er een baby is van vier maanden oud.

Het arme schaap brengt eigenlijk totaal geen werk met zich mee. We spelen wat..hij drinkt weer eens wat, en vervolgens gaat hij weer slapen. Zo vredig, zo tevreden, zo ontzettend lief, mijn zonnestraal. Zijn glimlach doet mij ook glimlachen, zijn geklets leidt mij af van mijn prakizaties. Zijn lieve warme blik is onweerstaanbaar. 

Maar uiteraard is het niet altijd pais en vree, want vanmiddag was het tijd voor prikken. Ik had deze afspraak al twee keer uitgesteld, maar we moesten er vanmiddag toch aan geloven. Mijn kleine jongen keek in eerste instantie heel erg blij en lief naar me, totdat de prik in zijn been werd gezet. Je zag eerst een enorme frons verschijnen op zijn hoofdje…en toen werd hij langzamerhand rood en begon enorm te huilen.

Bij mij kwam maar 1 gedachte op: Huppekee, spullen inpakken, baby in zijn wandelwagen en rijden maar..op naar huis…hoe eerder thuis hoe beter, voor hem en voor mij 🙂

1 reactie

Geef een reactie

  • Dat zijn de mindere dingen. Hopelijk slaapt baby vannacht als een roos, net als jij 😉
    Liefs.

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: