Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Een feest van herkenning

E

De dag begon met het periodiek telefoontje naar de bedrijfsarts. ย Dat soort gesprekken vind ik niet zo heel erg prettig. Al dat gezaag en gevraag…nee, geef mijn portie maar aan fikkie. Maar goed, eenmaal in de ziektewet beland ontkom je niet aan deze figuren. Ze zuigen op de vroege morgen al de energie uit je weg. Toch had ik nog energie over voor een wandeling in de- toch al wat frisse- buitenlucht. Zo liepen we (baby + ik) naar de kinderboerderij. We keken naar de varkens + biggetjes, de geiten, schapen, paarden en de kippen. We zagen vers gelegde eitjes en keken rond in het winkelkabouterhuisje waar je lekkere dingen kunt kopen. Bij thuiskomst was er een spontane verrassing.

Mijn mobiel begon geluid te maken, huh? je zou bijna vergeten dat je ook kan bellen met een mobiel. Ik gebruik hem tegenwoordig alleen nog voor twitter ๐Ÿ™‚ Maar goed, hij ging over en ik zag datย Dionne belde. Verrassing!!! ze was in de buurt en wilde wel een baktje thee komen drinken. Leukleukleuk!!!

Reuze onverwacht en gezellig. En het verliep goed! Kom gerust snel nog eens langs Lieve Dappere Dionne. El kwekkos is nog steeds onder de indruk van je ๐Ÿ™‚

 

 

6 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: