Een nieuw jaar

Dit jaar leeft kerst niet in mij of in mijn huis.
Ik vind het ontzettend jammer maar het gevoel valt ook niet aan te wakkeren, ik ben er murf voor lijkt wel.
Ondanks de aangeschafte kerstpostzegels heb ik ook geen kerstkaarten om te versturen, geen trek in dit jaar.

Uiteraard wens ik een ieder van jullie wel een heel goed en gezond 2014.
En vooral een : verdraagzaam, behulpzaam en liefdevol nieuw jaar.

Happy-New-Year-2014-HD-Wallpaper

6 Comments

 • Eric
  4 jaar ago

  Wens jou alle goeds lieverd.
  En tot heel snel in 2014
  Liefs Eer.

 • Sannah
  4 jaar ago

  Eens met Nienke; trouw aan jezelf blijven.

  Ik hoop lieve Marjan, dat de stijgende lijn zich in het komende jaar zal blijven voortzetten. Je weet dat er ook dalen of terugvallen zullen zijn, en mogelijk ook nog wel ´n grote, maar vergeet niet dat de gang die jij dit jaar hebt weten in te zetten echt niet zomaar te stoppen is en dat ook niet zomaar zal doen.
  Voor je meiden, mannetje en man, wens ik dat ook zij ieder voor zich hun plek in jullie gezin kunnen waarderen en daar verder in kunnen groeien. Samen zijn jullie – ondanks én dankzij alles – sterk.
  Een hele dikke kus, Sannah.

 • 4 jaar ago

  Dat heb je soms.
  En dan is het alleen maar heel okee dat je het kerstgevoel niet gaat zitten faken. 😉

  Ik wens jou en je geliefde man, kinderen en takkies alle goeds terug.

 • 4 jaar ago

  Jij ook het allerbeste voor het nieuwe jaar!

 • Rianne
  4 jaar ago

  Voor jou ook alle goeds Kanjer!
  Dat 2014 maar jouw jaar mag worden!
  Liefs, xx

 • onnemeis
  4 jaar ago

  Wens jou ook en heel mooi nieuw jaar. Met alle goeds.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: