Een zomer/herfstdagje of euh…andersom?

Het moet wel een hele zware dag zijn wil ik niet gaan wandelen. Even het hoofd leeg proberen te maken en het lichaam in beweging zetten. Sinds de zwangerschapsdiabetes is me de schrik ontzettend om het hart geslagen. Buiten een nieuw eetpatroon moest ik ook goed in beweging blijven. Dat eetpatroon lukt niet. Dat is duidelijk. Op dit moment met deze ‘state of mind’ is dieëten onmogelijk. Wandelen met straatvrees is ook niet simpel. Maar ik probeer me daar dagelijks overheen te zetten. Het is onderhand een kwestie van goed om me heen kijken en een rustige route kiezen. Zo had ik vanmiddag ook een doel. Wat kleine boodschapjes en de apotheek. Buiten vlogen de bladeren om mijn oren. Als ik naar de bomen kijk dan is het herfst. De temperatuur was alleen veel aangenamer dan we gewend zijn van een herfstdag.

8 Comments

 • Sannah

  29 september 2011 14:09

  Leuk van die tortilla zeg!
  En ‘kennen’; nee dacht in eerste instantie je voorheen onder een andere naam gelezen te hebben, maar geloof toch van niet ..

 • Sacha (maarnietvangrijs)

  28 september 2011 23:36

  Wat een mooie foto’s! Knap van je, in zo’n moeilijke periode zoveel schoonheid te zien. En knap van je dat je doorzet en toch op pad gaat!

 • Nurse Martens

  27 september 2011 19:23

  hihi, hij is stapeldol op zijn mobieltje. Voordeel van deze mobiel is, dat hij niet zoveel herrie maakt. Het geluid staat van zichzelf al zacht en is ook verre van irritant. Dus een echte aanrader 🙂 jij weet ondertussen of er een meisje of een jongen in je buik groeit he? spppppppppppppppppannnd 🙂
  Geef je tegen die tijd een x je adres aan mij? dan stuur ik je een kaart met de geboorte. (als je wilt uiteraard) Kijk maar.

 • Nurse Martens

  27 september 2011 19:21

  Tnx 🙂

 • Nurse Martens

  27 september 2011 19:21

  Wat lief gezegd! Dank je wel 🙂 euh, ik weet niet of wij elkaar kennen? Ik ben even op je blog geweest maar daar ben je lekker anoniem 🙂
  Ik heb trouwens vanavond al de tortilla bereidt. Heerlijk!!!

 • Myrna

  27 september 2011 10:11

  Ik herken het een heel klein beetje van een behoorlijk zwarte periode die ik ooit doormaakte: die deur uit gaan, is zo’n gigantische stap. Hartstikke knap dat jij die stap toch elke dag weer zet.
  Het weer vind ik heerlijk nu. Al mag het van mij ook kouder. Heerlijk, herfst 🙂

  (O, en wat een mooie iPhone heeft jouw knulleke op de foto hieronder!)

 • Mieke

  27 september 2011 06:55

  Dapper van je! Mooie foto’s ook. Sterkte weer, deze nieuwe dag!

 • Sannah

  27 september 2011 00:09

  tsja, lieve en/of beste nurse martens,
  kom viavia zomaar op je blog terecht (‘ken’ ik je al ergens van?). bekijk het nu allemaal even snel.
  Maar kom vast nog eens terug om eea nóg eens rustig te lezen.
  Voor nu; sterkte met alles!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: