Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Een zomer/herfstdagje of euh…andersom?

E

Het moet wel een hele zware dag zijn wil ik niet gaan wandelen. Even het hoofd leeg proberen te maken en het lichaam in beweging zetten. Sinds de zwangerschapsdiabetes is me de schrik ontzettend om het hart geslagen. Buiten een nieuw eetpatroon moest ik ook goed in beweging blijven. Dat eetpatroon lukt niet. Dat is duidelijk. Op dit moment met deze ‘state of mind’ is dieรซten onmogelijk. Wandelen met straatvrees is ook niet simpel. Maar ik probeer me daar dagelijks overheen te zetten. Het is onderhand een kwestie van goed om me heen kijken en een rustige route kiezen. Zo had ik vanmiddag ook een doel. Wat kleine boodschapjes en de apotheek. Buiten vlogen de bladeren om mijn oren. Als ik naar de bomen kijk dan is het herfst. De temperatuur was alleen veel aangenamer dan we gewend zijn van een herfstdag.

8 reacties

Geef een reactie

 • Leuk van die tortilla zeg!
  En ‘kennen’; nee dacht in eerste instantie je voorheen onder een andere naam gelezen te hebben, maar geloof toch van niet ..

 • hihi, hij is stapeldol op zijn mobieltje. Voordeel van deze mobiel is, dat hij niet zoveel herrie maakt. Het geluid staat van zichzelf al zacht en is ook verre van irritant. Dus een echte aanrader ๐Ÿ™‚ jij weet ondertussen of er een meisje of een jongen in je buik groeit he? spppppppppppppppppannnd ๐Ÿ™‚
  Geef je tegen die tijd een x je adres aan mij? dan stuur ik je een kaart met de geboorte. (als je wilt uiteraard) Kijk maar.

 • Wat lief gezegd! Dank je wel ๐Ÿ™‚ euh, ik weet niet of wij elkaar kennen? Ik ben even op je blog geweest maar daar ben je lekker anoniem ๐Ÿ™‚
  Ik heb trouwens vanavond al de tortilla bereidt. Heerlijk!!!

 • Ik herken het een heel klein beetje van een behoorlijk zwarte periode die ik ooit doormaakte: die deur uit gaan, is zo’n gigantische stap. Hartstikke knap dat jij die stap toch elke dag weer zet.
  Het weer vind ik heerlijk nu. Al mag het van mij ook kouder. Heerlijk, herfst ๐Ÿ™‚

  (O, en wat een mooie iPhone heeft jouw knulleke op de foto hieronder!)

 • tsja, lieve en/of beste nurse martens,
  kom viavia zomaar op je blog terecht (‘ken’ ik je al ergens van?). bekijk het nu allemaal even snel.
  Maar kom vast nog eens terug om eea nรณg eens rustig te lezen.
  Voor nu; sterkte met alles!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: