Beveiligd: Eenzaamheid / onzichtbaar voelen

5 augustus 2012
Voer je wachtwoord in om reacties te bekijken.

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

14 Comments

 • 6 jaar ago

  Dikke dikke dikke dikke cyberkus. <3 Ik hoop dat langere therapie gaat helpen om je minder alleen te voelen…<3

 • 6 jaar ago

  Wat moet dat toch een rotgevoel zijn! Ik weet niet wat te zeggen, maar ik kan alleen maar voor je hopen dat het inderdaad ooit minder wordt nu je zo goed en hard werkt aan jezelf. Begrijpt de familie het dan wel op zo’n feestje?

 • Evelyn
  6 jaar ago

  Als jij een oplossing hebt gevonden, wil je die dan delen. Snik. Ik kan alleen maar zeggen dat ik weet hoe het voelt, maar dat lost ook niks op. Maar van wat ik lees doe je er alles aan, doorgaan dan maar he!

 • Dionne
  6 jaar ago

  Ik heb dit wel gehad toen het veel slechter met me ging en soms, op slechte dagen heb ik er nog een beetje last van. Maar het is niet meer zoals het was. Dat wens ik jou ook!

 • 6 jaar ago

  Sinds ik in de “toestand’ zit is het wel erger geworden, en helaas, ja. Ik heb het ook bij man en kinderen. Ik zou heel graag willen weten wat de oplossing is. Ik heb geen idee, misschien over een poosje….als ik langer in therapie ben…wie weet komt er dan een lichtpuntje.

 • Mammalien
  6 jaar ago

  Moeilijk, moeilijk…. Wat rot voor je. Wat is de oplossing? Wat zou je/men er aan kunnen doen om het wat draaglijker te maken? Heb je het ook bij je kinderen en je man?

 • 6 jaar ago

  ♥ ik zou willen dat de oplossing simpel en voor de hand lag. Maar ik geloof dat dat niet zo is.

 • Berber
  6 jaar ago

  kunnen we iets doen om dat gevoel weg te nemen of te verzachten? al was het maar een poosje, om te beginnen

  Berber

 • 6 jaar ago

  Volgens mij kan er niets meer bij ♥

 • 6 jaar ago

 • 6 jaar ago

  Zwaar klote Marjan! Hoe zwaar moet het leven zijn… Veel liefs!

 • Dionne
  6 jaar ago

  Rotgevoel. Wat zul je je dan machteloos voelen.

 • 6 jaar ago

  ♥♥♥

 • Eric
  6 jaar ago

  Ik blijf voor jou wie ik ben.
  Knuffel!

Geef een reactie