En toen was er 1 in zicht

Voor zover ik het kan zien, zijn er naast die ene die nu is opgedoken, nog vijf op komst. En gottegottegot wat een vervelend weekend hebben we achter de rug. Dat doorkomen van tandjes is een ware hel, althans, voor mijn kleine liefje.

Een vruchten(water)ijsje. Heerlijk vind hij dat. Het is lekker koud in zijn zere mondje. Het arme schaapje

Hij heeft gejammerd, gehuild, gekrijst, niet geslapen en weinig gedronken en zich zeker NIET vermaakt de afgelopen dagen. Ondanks zetpillen, Chamodent, en Dentitox, weinig verbetering. Dat is best pittig. En slopend. Vooral als je met de huisartsenpost belt en blijkt dat we hem niet de juiste paracetamol gaven. Ik gebruikte 60 en het mag 120 zijn. Het dubbele dus. Dat verklaard iig wel, waarom het niet echt beter met hem ging. Het enige waar hij heel rustig van werd was een vruchten(water)ijsje. Dat verdoofde zijn pijnlijke mondje waarschijnlijk heel goed, voor de tijd die het duurde.

Nadat mijn oudste vanmorgen klokslag 08:00 bij de apotheek een doosje met de goede zetpillen had gehaald, was het drama snel voorbij. De koorts trok weg en hij kreeg zin in slapen. En wij met z’n allen ook natuurlijk. Helaas kon ik als enige bij gaan slapen. Mijn grote lief ging onderweg naar zijn werk, 1 dochter ging weer naar school. En mijn oudste heeft door haar zenuwen bijna de lak van de houten vloer gedribbeld. Want tja, voor het eerst naar de middelbare school is niet niks. Ze had er zin in hoor! stuiteren van blijheid.

En zo is voor iedereen het normale leven weer begonnen.

2 Comments

  • Nurse Martens
    7 jaar ago

    FANTASTISCH! ze had er mega veel zin in. En ze was er ook aan toe, nieuwe uitdaging, andere kinderen in de klas. En volgende week ‘Duits’ 🙂 al met al was ze ontzettend blij toen ze weer terug kwam. Morgen gaat ze zwemmen met de klas en de mentor. En ze krijgt haar Laptop van school. Dat kind is lange tijd niet zo gelukkig geweest als vandaag. Fijn hoor!

  • Dionne
    7 jaar ago

    Hoe vond ze het, voor het eerst naar de middelbare school?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: