Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Er staat een nieuw deurtje open..

E

De laatste tijd gingen er van allerlei deuren open met enorme lijken erachter. Shit man, wat baalde ik van wat ik aantrof. Maar niet alle deuren voorspellen slecht nieuws.
Er is deze week een deur open gegaan waar ik een paar dierbare vrienden aantrof.

Ik kon zowaar een fijn en best wel lang telefoongesprek voeren met een vriendin. Ik werd er helemaal blij van! wat een fijne prestatie van mezelf.
Daarnaast hoorde ik naar nieuws van een vriendin, met haar belde ik vervolgens ook.  Ook dat was fijn, ondanks dat het onderwerp niet oke was.

En laat ik nu vanmiddag bezoek hebben gekregen! Het is al héél lang geleden dat ik ontspannen bezoek ontving. En ik vond het zelfs zo leuk dat ik, nadat hij was vertrokken, het liefst keihard achter hem aan wilde rennen om nog even iets langer te kletsen. Ik heb me daarvan weerhouden, er stonden namelijk takkies en kinderen in de deuropening die kon ik daar moeilijk achterlaten.

Deze ontwikkeling is goed.
Dit is héél fijn
Deze positiviteit kwam op een goed moment.

Al was ik trouwens de laatste week al wat positiever ingesteld. Hoe dat kwam zal ik hier dan ook direct ff delen: Ik zag zelf het afgelopen jaar weinig verbetering in mijn situatie, en een ieder die daar wel eens wat positiefs over wilde zeggen werd door mij met wantrouwen bejegend. ‘mooipraterij’ dacht ik dan. ‘ze proberen me op te beuren’. Echt geloven kon ik het niet. Niet omdat ik het niet wilde geloven, maar omdat ik het niet kón geloven.
Een wezenlijk verschil kan ik je vertellen.

Afijn, de laatste tijd zag ik op mijn blog maar ook in mijn email en niet te vergeten mijn telefoon diverse positieve berichten. Het waren er in korte tijd zoveel, dat ik er es ff rustig over na ging denken. Want als er meer mensen zijn die hetzelfde opvalt, dan kan dat toch geen toeval zijn?

Ik besprak het gisteren met mijn therapeut en die bevestigde deze waarnemingen ook.
Super zeg!
Schijnbaar zijn dingen voor anderen beter zichtbaar dan dat het voor mij zo is.
Mooi meegenomen dat er mensen zijn die reageren op de blogjes of de moeite namen een bericht te sturen.

Nogmaals bedankt! 

10 reacties

Geef een reactie

  • Wat fijn om te lezen; voel me helemaal blij worden voor je! De laatste tijd heb ik weinig andere blogs gelezen door allerlei kleine zorgjes en zorgen (je weet ervan…), maar weet dat ik altijd geloofd heb ik die weg omhoog voor jou en dat ik veel aan je denk. Het lijkt misschien een klein dingetje dit, maar het is echt zo’n enorm verschil: je ziet zelf weer hoop; wauw! Mooi meis, echt, XX 🙂

  • Wat fijn om dit te lezen! Way to go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hier word ik heel vrolijk van.

  • Als je er middenin zit, zie je de stappen niet die je maakt – omdat ze zo verrekte klein lijken. Of zwaar…

    Jouw ogen vallen meer en meer op de mooíe dingen (en mensen), dat is wat mij opvalt. 😉

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: