Even iets van geheel andere orde….

Het is weekend….en normaal gesproken ben ik altijd happy als het weekend is. Gezellig met elkaar thuis. Dit weekend is anders. Ik zit totaal niet goed in mijn vel en voel me belabberd, zowel geestelijk al lichamelijk. Toen ik net onderuit zakte in mijn loveseat, bedacht ik me dat er een heerlijk sapje in de koelkast stond. En ik weet niet of je het kent?? maar het is het proberen meer dan waard.Dit drankje heb ik net ontdekt in de schappen van de supermarkt.

Pina Colada..ZONDER alcohol.

Het smaakt verrukkelijk.
Ik zeg “Proost!”

En herontdekt: Likkoekjes en Lange Vingers…mmmmhhhh…

 

 

5 Comments

 • Mieke

  22 april 2012 08:16

  Lekker!! Geniet ze!

 • Ester

  21 april 2012 22:56

  Whatever makes YOU happy, right NOW!

 • Sannah

  21 april 2012 22:07

  Je hebt groot gelijk; soms moet je zelf maar voor de krenten in de pap zorgen!
  Ik hoop dat je er ook rustig aan van kunt genieten.

 • Mrs. Martens

  21 april 2012 21:46

  hahaha….komt goed hoor!!

 • Jona

  21 april 2012 21:43

  NEEM HET ER DRIEDUBBEL DUIZEND VAN!!!!!!!!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: