Even iets van geheel andere orde….

E

Het is weekend….en normaal gesproken ben ik altijd happy als het weekend is. Gezellig met elkaar thuis. Dit weekend is anders. Ik zit totaal niet goed in mijn vel en voel me belabberd, zowel geestelijk al lichamelijk. Toen ik net onderuit zakte in mijn loveseat, bedacht ik me dat er een heerlijk sapje in de koelkast stond. En ik weet niet of je het kent?? maar het is het proberen meer dan waard.Dit drankje heb ik net ontdekt in de schappen van de supermarkt.

Pina Colada..ZONDER alcohol.

Het smaakt verrukkelijk.
Ik zeg “Proost!”

En herontdekt: Likkoekjes en Lange Vingers…mmmmhhhh…

 

 

5 comments

Geef een reactie

By Lotus Lilly

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 26 andere abonnees

%d bloggers liken dit: