Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Gay Pride of kapper?

G

“Wat wil je doen?” was de vraag van rbrt gisteravond. “Wil je naar de Gay pride of naar Kwaku?”
De Gay Pride leek mij fantastisch om mee te maken, wel beetje druk, maar ach……..Kwaku stond ook op mijn verlanglijstje en ook daar zou het knetterdruk zijn.
Echtgenoot had nog een pijl op zijn boog staan, “of je gaat morgen in je eentje op de scooter naar die grote stad 20 kilometer verderop en koop je wat lekker voor jezelf bij Rituals.”

……mmmmmhhh…. ook een verleidelijk idee.

Mijn favo-kapper zit ook heel toevallig in die grote stad, ik opende hun app op mijn IPhone en trallala…er was nog één plekje vrij voor de zaterdagochtend. Ik hoefde niet lang na te denken.

Nog even over die scooter. Echtgenoot kocht hem een jaar geleden en bracht er menig uurtje op door. Ik keek naar de scooter op afstand, vond hem gaaf, echt retro, maar kreeg klotsende oksels als ik eraan dacht om erop te rijden.
Ik weet nog heel goed dat ik hele stukken reed op de brommer van een vriendje, een kreidler, ik was een jaar of 16 of 17, dat is al een poosje geleden, dat klopt.
Ik was voor de duvel niet bang in die tijd, deed alles vol bravoure en had nauwelijks angsten.

We weten allemaal wel hoe mijn leven er de afgelopen 5 jaren uitzag. Van alles naar niets en nu weer op de weg terug.
Twee weken geleden begon het. De scooter ging voor een onderhoudsbeurt en nog wat andere zaken naar de werkplaats maar moest ook weer terug gereden worden naar huis. Ik wilde dat ding wel naar huis rijden vertelde ik echtgenoot. Die 20 kilometer die ik al jaren niet in een auto heb afgelegd wilde ik wel proberen op de scooter. En zo geschiedde. Het verliep vlekkeloos. De dagen en weken daarna reed ik iedere dag een half uurtje rondom de casa en soms zelfs wat verder.

Ik begon het zelfs leuk te vinden.

En nu vandaag dus wederom in mijn eentje on the move. Ik kwam weer heelhuis aan op de plaats van bestemming, ik bezocht de kapper en kreeg weer een ultra hip kapsel, ik doolde wat rond in de stad en kocht wat lekker dingen bij de Bodyshop.
IMG_1288

IMG_1291
En weer terug naar huis. De euforie was groot, zowel bij mij als echtgenoot, we gingen aansluitend uit eten.

IMG_1293 IMG_1295
Soms zit het echt heel erg tegen, en soms zit het nog meer dan dat tegen. Maar vandaag was een hele goede dag.
Mijn zelfvertrouwen is weer gegroeid, ik had mijn straatvrees onder controle en heb mijzelf weer veilig naar huis weten te loodsen.

Chapeau !

5 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: