Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Geniaal !

G

13 reacties

Geef een reactie

 • Alsof je verdomme (sorry!) ondankbaar zit te doen, ja..!

  Echt lieverds; degenen die met dergelijke opmerkingen komen, die hebben zelf nog geen zak meegemaakt, dat kan haast niet anders. En die lullen na wat ze denken dat een ‘gangbaar iets’ is om te antwoorden. Met hetzelfde onnadenkende gemak waarmee sommigen kunnen vragen hoe het met je gaat, zonder werkelijk een ander antwoord dan ‘oh, goed hoor’ te verwachten. Loze praat dus. Alsof je het weer van die dag bespreekt.
  Tuurlijk; er ontglipt ons allemaal weleens iets lomps, totaal onbedoeld, en in het ergste geval zelfs ongemerkt… Maar dergelijke voorbeelden die jullie opnoemen, ik schaam me plaatsvervangend dat dat tegen jullie gezegd is. Dat iemand dat heeft kunnen denken, en het vervolgens ook nog over zijn mond heeft kunnen krijgen.
  Het verbaast me. En ’t verbaast me toch ook weer totaal niet. 🙁

 • Die hulplijn zélf lijkt me inderdaad een geintje: deze campagne is puur bedoeld om mensen wakker te schudden voor wat betreft hun eigen (al dan niet bewuste) (voor)oordelen, gedachten, uitingen over psychische klachten/beperkingen in het algemeen, en van anderen in het bijzonder.
  Geintje in de zin van: het zou zeer welkom zijn wanneer zo’n helpdesk er zóu zijn.
  Maar ik heb daarentegen niet gebeld; zou best kunnen dat er daadwerkelijk iemand opneemt, en je te woord gestaan kunt worden. ;-D

 • Ja, ZO, Zo, ZO mee eens..!

  Iedere keer dat de radiocommercial voorbij komt, zit ik te gniffelen achter mijn bureau.
  Want feit is wel: wanneer er bijvoorbeeld op middelbareschoolleeftijd bij mij al Asperger was vastgesteld, dan had ik best eens ‘achterin een magazijn’ gezet kunnen zijn, met ‘zo min mogelijk contact met anderen’ ‘repeterende handelingen’ uitvoerend om zo min mogelijk aan prikkels blootgesteld te worden. En het is waar; ik gedij het best in een rustige kamer met rustige collega’s om me heen, die allemaal een beetje vriendelijk zijn voor elkaar – maar ho: wie doet dat níet?

 • “is yoga niet iets voor jou? Ik ontspan daar zo goed van.” “je moet je niet zo op de kop laten zitten” “je moet niet zo veel nadenken over alles”

 • “wees dankbaar voor wat je allemaal hebt!” “iedereen heeft wel eens een dipje”

 • Oh ja..dat zijn ook van die irritante oneliners.

  Uit eigen doos:

  Meisje, wat doe je nu moeilijk? je hebt toch een mooi gezin…je hebt het toch goed voor elkaar? dan ga je toch niet over vroeger na zitten te denken???

  Wat gebeurt is gebeurt, daar kun je niks meer aan veranderen, kijk naar de toekomst!

  Na de regen komt de zon….

  blablablabla…blablabla….blablabla..

  Ik krijg er rode vlekken van…

 • Ik vind ze geweldig gevonden zeg! Zijn ze er ook voor mensen die vinden dat je met migraine lekker naar buiten moet of dat vermoeidheid wel over gaat als je maar op tijd naar bed gaat?

 • Goeie campagne dat wel maar dat telefoonnummer kost geld en mensen met de stompzinnige vooroordelen gaan dat echt niet bellen…..
  Krijg zo vaak te horen “het is toch al lang geleden” ….of van dat soort one-liners die nergens op slaan…

 • ik dacht (en denk) ook dat het een geintje was, vond het wel goed gevonden en prima uitgevoerd

  Berber

 • Kop op meisje. Ga er eens uit, onderneem eens wat! Altijd maar binnen en achter die pc zitten 😉

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: