Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Girl Power

G

Het wandelen gaat goed. Heel goed zelfs. De maand december – en hij is nog niet voorbij – heb ik al ruim 60 kilometer gewandeld. Sowieso loop ik om de dag, maar soms ook iedere dag. Op het internet zocht ik op Powerwalking en ontdekte dat ik dat wel een uitdaging vind. De bedoeling is dat je in een heel stevig tempo wandelt en als je dat goed doet verbrand je vet.

Het doel van 6 kilometer in een uur is al gelukt, al valt dat tempo best tegen. Regen en wind werpen ook wat roet in het eten. Al is die wind echt heerlijk! kan ik zo van genieten als ik langs het water loop en de wind rukt aan mijn lijf zodat het af en toe moeite kost om niet in de berm te belanden. Ik houd ervan!
Nurse uploaden
Naast de wandelschoenen heb ik ondertussen meer dingen aangeschaft. Zo kocht ik een speciale muts/shirt met lange mouwen/Iphonehouder en een heerlijk (strak) zittende broek. Als ik buiten ben zie ik er sportiever uit dan dat ik me voel. Toch is die kleding geen overbodige luxe, je moet je goed kleden tegen de kou en de wind, met de spullen die ik in de kast heb liggen kwam het niet goed. Hardloopkleding is hiervoor heel erg geschikt.

Gisterenavond liep ik voor het eerst ìn het donker en zonder takkie, niet ideaal maar het kon niet anders. De kleuter is overdag thuis en zijn zussen zijn er niet. Voor mij overdag geen moment dat ik er tussenuit kan, daarbij komt het dat de kleuter wéér ziek is, wederom buikgriep. Afijn, er zat gister niks anders op dan in het donker te gaan lopen. Erg prettig vond ik het niet, af en toe schrok ik van mijn eigen schaduw en bepaalde stukken van mijn route heb ik niet gelopen omdat het daar pikkedonker was en ik me daar verre van veilig voelde.

Of het vanavond weer gaat gebeuren weet ik nu nog niet, op dit moment zit er een onbestendig gevoel in mijn maag…..ik hoop dat de buikgriep mijn deur voorbij gaat.

10 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: