Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

goedkoop, kan goed(e)koop zijn

g

We kopen en verkopen de laatste tijd van alles via marktplaats. Zo rij ik iedere dag een aantal kilometers op mijn 2ehands fiets. Zit mijn oudste aan een 2ehands buro haar huiswerk te maken. En ligt er ten tijde van dit schrijven een 2e hands teckel naast me te slapen. Nee, niet 2e hands. Maar wel van MP.

Vanaf het moment dat je dingen op MP zet, begint ook al vlot de uittocht van spullen via de voordeur. Zo vertrok als 1 van de eerste zaken het Nespresso-apparaat. Weinig dronken wij de (heerlijke) koffie, dus, dan maar weg ermee. En hè, die Dulce Gusto die staat ook alleen maar te verstoffen in de kast. Mooi, kan die ook weg. Binnen een paar weken waren we het meeste van onze spullen kwijt. Alleen heb ik nog veel babyspullen van El Kwekkos die ik slijten wil. Nog een weekje tot we de andere autostoel hebben en dan kan de maxi cosi ook weg.

Leuk vind ik het om de mailtjes te lezen van mensen die nog even terug reageren op de spullen die ik verzonden heb. Vooral de babykleertjes van Kwekkos vallen in goede aarde. En zo is er ook al een soort van emailcontact opgestart tussen echtgenoot en een koper van onze Litebook.

Ja, die lamp werkte niet, bij mij niet althans.

Iemand nog belangstelling voor babykleren/spullen?

4 reacties

Geef een reactie

  • Nee dankjewel …. en voel me voor oma nog te jong …. nou ja, niet echt, maar mijn kinderen maken nog geen aanstalten met a. vinden van partner, en b. zorgen voor nageslacht 😉 Succes met verkopen, ik (ver)koop studieboeken bij bol.com, werkt ook prima!

  • Neehoor 🙂
    Ik krijg op een of andere manier mijn spullen altijd iets minder makkelijk verkocht helaas. Zo heb ik mijn kinderwagen er maar weer af gehaald, ik krijg het ding maar niet verkocht.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: