Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Goofy……….. of niet???

G

8 reacties

Geef een reactie

  • Hij had zeker last van zijn sprong. Hij gaat opeens zelf zitten en trekt zichzelf op. En hij kruipt en tijgert en klimt overal op en af. Heel schattig. En als ik goed in zijn mondje gluur, dan zie ik meer tandjes naderen. Mijn kabouter is wel heel gevoelig voor sprongen hoor. Sjonge jonge, hij doorleeft ze allemaal op de top. En wij ook natuurlijk.

    En dat van die smileys, ik heb geen idee hoe ik dat veranderen kan. Je krijgt ze volgens mij automatisch toegewezen. Ik zal eens even achter de schermen kijken wat ik voor je kan doen 🙂

  • Ahww, I luv it. De goofy’s. Kabouter krijgt momenteel drie tanden tegelijk door met z’n bijna 6 maand. En dan staat de teller op zeven. Heel fijn met zo’n sprong erbij enzo…. Jouw menneke had er misschien achteraf ook wat last van he? Mag ik ook een lachend icoontje als ik een reactie post. Ze kijken bij mij allemaal zo sipjes als ik een reactie post. Of hangt dat samen met de mate waarin je reageert 🙂

    Groetjes!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: