Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Hallo september

H

En het is alweer september, de herfst komt eraan en de kinderen gaan weer naar school. Ik heb deze vakantie redelijk goed doorstaan vind ik zelf. Al hoop ik dat we volgend jaar erop uit gaan.

Het is een druk weekje, morgen heb ik een afspraak met therapeut, dinsdag mag ik weer naar de medische psychologie voor de vervolgvragen en woensdag ben ik weer in het zknhs maar dan met de tiener.

De tiener heeft een ernstig ongeluk gehad dit jaar en ik vind niet dat ze er zonder kleerscheuren af is gekomen. Op het oog lijkt alles heel normaal maar mijn onderbuik gevoel zegt dat er iets niet deugt.

Voor de vakantie ging ze naar de kapper en ik kreeg een steek in mijn buik bij haar vraag of de kapster “rustig” aan wilde doen met de kam. Het litteken op haar hoofd, wat van boven op de kruin met een flinke bocht naar links loopt, is nog steeds gevoelig.

Daarnaast is ze vaak moe. Terwijl we voor het ongeluk wel eens dachten dat ze ADHD had. Daar is dus niks meer van over. Ze is rustiger, stiller en is niet meer zo actief als eerder.

Zo op het oog kan dat niks te betekenen hebben, maar als je een doodsmak hebt gemaakt kan het ook heel goed zijn dat er wat verandert is in de hersenen.

De politie en de verzekeraars willen het dossier sluiten, maar alleen als alles 100% is. En ik vind dat dat niet het geval is. Ze gaat dit jaar het laatste jaar doen van het middelbaar onderwijs en ik hoop dat ze er goed doorheen fietst, de eerste helft van dit jaar hebben we niet kunnen monitoren hoe ze het nu werkelijk doet op school. Ze heeft een aantal maanden thuis gezeten en ook nog een periode stage gelopen.

Ik hoop dat ik deze week wat antwoorden krijg, dat zou wel eens fijn zijn na deze periode van vragen, vragen en vragen.

Plaats reactie

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: