Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Op repeat

O

De chef had een aparte gewaarwording. Ik had hem wild- enthousiast een mail gestuurd of hij het nummer kende van Tringgerfinger ( I Follow Rivers)
Hij vertelde zijn collega’s over mijn mail en de vraag over dat nummer. De collega’s gniffelden en lachten wat. Ze  vonden blijkbaar dat ik ‘wat achter liep’, dat nummer is per slot van rekening al een paar maanden(??) uit.

Door mijn mailtje werd hem en later ook zijn collega’s duidelijk hoe ik mezelf anderhalf jaar prikkelarm had opgesloten.
Ik heb van alles gemist!!
Klinkt het heel euforisch als ik vermoed dat ik de komende tijd nog meer prachtige momenten ga beleven in mijn eentje?
Mezelf kennende zal ik zeker blij zijn als ik meer dingen kan ondernemen waar ik op een gegeven moment ook van kan genieten.

Zoals mijn therapeut al aangaf: ik moet niet van mezelf verwachten dat ik alles wat ik de komende tijd ga proberen ook direct leuk ga vinden.
Of dat alles opeens ook goed verloopt. Dat heeft tijd nodig.

Waar ik op dit moment tijd in ga stoppen is het beluisteren van het nummer van hierboven.
Ik kan niet stoppen met op ‘repeat’ klikken als ik Ruben Block hoor.
Ik zet hem nu weer aan, voor de 16 keer denk ik 🙂

 

7 reacties

Geef een reactie

  • Mensen die altijd maar alleen naar muziek luisteren omdat het op dat moment een hit is (en door tien anderen wordt aangeraden): dát is toch vooral een beetje sneu! (Dat gezever altijd: ‘Oh, maar dat bandje heb ik máánden geleden al ontdekt. En ik was óók bij het concert.’ Blergh.

    Dat je ergens zo door geraakt wordt, daar gaat het om, bij muziek. Dus druk nog maar een paar keer op repeat!

    (Ben zo blij voor je dat je het weer kunt toelaten: die extra prikkels, dat geluid, De Muziek.)

  • Joh, ik ontdek ook nog muziek uit de jaren zeventig, dus wat maakt het uit? 😉 Het is een lekker nummer. De kinderen zingen het ook fonetisch mee inmiddels.

  • Maar verder natuurlijk super dat je deze kant op gaat, weer openstaat voor nieuwe ervaringen

  • Haha, ik leef al zeker 9 jaar onder een steen. Muziek in ieder geval en verder euh…

  • Oké, ik geef het toe… je had het al eerder over ze, maar ik had nog nooit van ze gehoord. Dacht ik tenminste. Want toen ik nu maar eens klikte op het filmpje klonk het erg bekend. Ik heb het een keer bij een andere blogger gehoord en toen zei het me nog niets. Maar jeetje, wat een lekker nummer. Ik hou niet van de uitspraak, maar ik kan het hier niet laten: kippenvel! En ik kon niet stil blijven zitten. Ik ga het nog snel even een paar keer aanklikken 🙂

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: