Happy New Year !

Ik wens iedereen een heel goed en gezond 2015.

IMG_0443kopie

7 Comments

 • 3 jaar ago

  Het is een boel geld, daar heb je gelijk in. Online kun je ze wel stukken goedkoper vinden, als je maar weet welke maat je hebt. Dat verschilt bij mij per type wel eens.

 • 3 jaar ago

  Daar heb je gelijk in! ieder jaar gaat het weer wat beter. Ik heb er alle vertrouwen in dat het de goede kan op blijft gaan XX!

 • Zara
  3 jaar ago

  Dank je wel! Ik wens jou en je gezin ook een heel goed, gezond en liefdevol nieuwjaar!
  Xxx

 • Sannah
  3 jaar ago

  Dat wens ik jou ook!
  Ik heb zo voorzichtig het idee, dat het afgelopen jaar een ยดsterkerยด jaar voor je was dan dat daarvoor.
  Het zou mooi zijn als die lijn zich voortzet.

  Kus!

 • 3 jaar ago

  Oudste heeft ze!! Helemaal blij maar mij was het te druk in Amsterdam en ook bij de doc-store, want die is dan wel heel klein met zoveel mensen pff … maar twijfel nog steeds. Even nadenken over die 185 eurootjes, af en toe werk ik in Amsterdam, duik dan de stad wel in, dan is het vast rustiger ๐Ÿ™‚

 • 3 jaar ago

  You Go Girl!! Doen die schoenen! je krijgt er geen spijt van. Trouwens: ze hebben mooie aanbiedingen zag ik deze week in mijn mail. Ze hebben trouwens ook wel modellen die er wat zakelijker uitzien hoor ๐Ÿ™‚ Ben benieuwd! laat je me weten hoe het is gegaan in A’dam? ๐Ÿ™‚

 • 3 jaar ago

  Jij en je thuisfront ook nurse, dat het voor jou maar een goed jaar mag worden waain je weer stappen vooruit kan zetten.

  Oudste wil morgen met me naar Amsterdam, 3x raden waarvoor … iets met schoenen in combi met een doc. En stiekem wil ik ze ook, ter compensatie voor de look-a-likes die ik altijd in mijn new wave periode aan had. Nu gewoon eens echte, passen zo goed in mijn zakelijke functie, not, misschien alleen daarom al… tegendraads blijft het ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: