7 comments

Geef een reactie

 • Het is een boel geld, daar heb je gelijk in. Online kun je ze wel stukken goedkoper vinden, als je maar weet welke maat je hebt. Dat verschilt bij mij per type wel eens.

 • Dank je wel! Ik wens jou en je gezin ook een heel goed, gezond en liefdevol nieuwjaar!
  Xxx

 • Dat wens ik jou ook!
  Ik heb zo voorzichtig het idee, dat het afgelopen jaar een ´sterker´ jaar voor je was dan dat daarvoor.
  Het zou mooi zijn als die lijn zich voortzet.

  Kus!

 • Oudste heeft ze!! Helemaal blij maar mij was het te druk in Amsterdam en ook bij de doc-store, want die is dan wel heel klein met zoveel mensen pff … maar twijfel nog steeds. Even nadenken over die 185 eurootjes, af en toe werk ik in Amsterdam, duik dan de stad wel in, dan is het vast rustiger 🙂

 • You Go Girl!! Doen die schoenen! je krijgt er geen spijt van. Trouwens: ze hebben mooie aanbiedingen zag ik deze week in mijn mail. Ze hebben trouwens ook wel modellen die er wat zakelijker uitzien hoor 🙂 Ben benieuwd! laat je me weten hoe het is gegaan in A’dam? 🙂

 • Jij en je thuisfront ook nurse, dat het voor jou maar een goed jaar mag worden waain je weer stappen vooruit kan zetten.

  Oudste wil morgen met me naar Amsterdam, 3x raden waarvoor … iets met schoenen in combi met een doc. En stiekem wil ik ze ook, ter compensatie voor de look-a-likes die ik altijd in mijn new wave periode aan had. Nu gewoon eens echte, passen zo goed in mijn zakelijke functie, not, misschien alleen daarom al… tegendraads blijft het 🙂

By Lotus Lilly

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 26 andere abonnees

%d bloggers liken dit: