Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Heb ik dat?!

H

Om nu in de supermarkt de bladen door te bladeren zonder ze te kopen is mijn ding niet. Maar hoe weet je nu zonder te bladeren wat een leuk blad is voor een dosis creativiteit? Het zijn dure bladen dus op de gok wat kopen is ook zonde.

Dan maar naar de bieb, daar staat per slot van rekening genoeg wat je rustig door mag bladeren. Het duurde niet lang voordat ik een ontzettend leuk blad gevonden had. Al bladerend zocht ik de pagina die mij meer kon vertellen over een eventueel abonnement. Wat bleek? is het blad opgedoekt!

Nouja!!! wat zonde! 101 woonideeën is dus voltooid verleden tijd. Wat is een goed alternatief????

IMG_9750 IMG_9746 IMG_9747 IMG_9744

IMG_9742

 

IMG_9745

7 reacties

Geef een reactie

  • Geen idee wat een alternatief voor dit blad zou kunnen zijn. Ik lees niet zo vaak tijdschriften maar als ik ze er eentje kook, is dat meestal iets van een kook- of reistijdschrift…

  • Het loont trouwens echt de moeite om de aanbiedingen in de gaten te houden: zowel in de bladen zelf als online en in hun nieuwsbrieven: de JAN bijvoorbeeld neem ik steeds als kortlopend abonnement van bijvoorbeeld 6 nummers, waarvan ik er maar 3 betaal. Fikse korting (zo blijft het nog een beetje betaalbaar). Zo’n abonnement stopt vaak automatisch, waardoor je niet plots vast blijkt te zitten aan bijvoorbeeld een peperduur jaarabonnement (omdat het stilzwijgend verlengd is).

  • Iedere maand kies ik (na kort bladeren in de winkel) tussen Eigen Huis & Interieur en ELLE Wonen (de NL-editie): beide bladen vind ik erg inspirerend om te lezen/door te bladeren: veel kleur (waar VT Wonen nog weleens wil doorschieten in compleet witte, vergrijsde of zwart-witte interieurs), en opvallende interieurs (maffe locaties omgebouwd tot woning en nogal eigenwijs en authentiek ingericht, in plaats van dat je o-ve-ral in ieder gefotografeerd huis dezelfde dingen terugziet: weer die cactus, een gouden ananas, een stolp, een zelf samengestelde letterslinger, een typemachine van de kringloop, dezelfde posters aan de muur… blergh – dat was ook wel mijn kritiek op 101 Woonideeën: erg veel van hetzelfde).
    Verder… de Linda mag ik graag lezen, en de JAN. Beide vanwege de interviews en de fotoreportages. De Flow pik ik ook iedere keer toch weer mee: blijft lokken, al lijken ze in een rondje te draaien van dezelfde onderwerpen voor hun artikelen – ik ben misschien te nuchter voor zo’n offensief van mindfullness. 🙂 Maar ook hier is het de sfeer die zo’n blad uitstraalt, dat me lokt. En het is gewoonweg fijn: even op de kont zitten en zo’n blad doornemen.

  • Tja. Inderdaad jammer van de 101 woonideeën, want juist daar stonden zo veel zelfmaaksuggesties in. Ik heb de VT wonen een tijdje gelezen. Leuk, maar veel van het zelfde. Eigen Huis & Interieur is ook wel leuk. http://www.123tijdschrift.nl/woonbladen In deze link vind je van alles.
    Ik heb vanaf het begin een abonnement op de Flow gehad, maar afgelopen jaar heb ik opgezegd. UItgeflowd ofzo. Steeds vaker bleven de Flows (deels) ongelezen liggen. Nu neem ik af en toe een proefabonnement op iets.

  • Haha, ja, dat zou ook typisch iets voor mij zijn. Eindelijk erachter komen dat ik iets wil en dan ontdekken dat het te laat is 🙂 Geen idee wat een goed alternatief is. Maar de Flow is zeker leuk!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: