Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Herrie in de casa

H

Er was deze week veel herrie in de Casa.  Ik geloof dat iedereen in dit huis op dit moment even last heeft van mij zichzelf. En derhalve niet te genieten is. Mijn kleine man is
s’ nachts veel wakker, huilt onbedaarlijk, is niet te troosten. Overdag hangt hij aan mijn enkels en op het moment dat hij mijn achterhoofd ziet, is de casa wederom gevuld met gekrijs.

En ik heb mijn ‘bittere’ gal ook al ff gespuwd in een blog afgelopen week. Echtgenoot schrok er zelfs van. Vond dat ik de situatie wel heel negatief had geschetst. Met zijn ‘andere’ state of mind is het misschien niet eens zo gek dat hij dingen ook ‘anders’ ervaart. Hij gaf aan dat het ook belangrijk is, dat ik ook blijf benoemen dat ik goede momenten heb. En dat er ook genoeg momenten zijn, dat ik geniet van mijn gezinnetje, mijn wierookjes en nog wat andere dingen. Ik was het ten tijde van zijn opsomming volledig met hem eens, ze zijn me nu alleen ontschoten.

Ik heb nog even wat mooie momenten vastgelegd van ‘el krijsos’.

 

Dat bedoel ik, krijsen krijsen krijsen..........................zucht

2 reacties

Geef een reactie

  • Naar zeg! Hopelijk wordt ’t snel beter met de krijsende uk. Hij is wel erg goed gelukt verder, wat een knappert op die onderste twee foto’s!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: