Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Herfstprik

H

Als het herfst is, dan komt er ook altijd de brief van de huisarts voor de griepprik. Ik kreeg de oproep omdat ik vorig jaar zwanger was en zwangerschapsdiabetes had. Een logische gevolg. Maar dit jaar kwam er ook een oproep. Baat het niet, dan schaadt het ook niet is mijn motto. Dus stond ik vanmiddag, tussen de hoogbejaarden en mensen met een beperking, als gezonde jonge deerne voor een prik.

Verder heb ik naast de prik net ook medicatie geslikt voor het bezoek wat er binnen een uur zal zijn.
Fakking van de zotte, dat bezoek. Er komt hier geen mens, geen familie of vrienden. Maar mijn baas moet zonodig polshoogte komen nemen. Helemaal van de knotse. Maarja, ik heb hem een paar maanden geleden al afgewimpeld. Maar de volhouder wint.

Dus komt hij straks, en ik heb er geen zin in. Want dat er hier geen bezoek komt heeft een reden. En laat ik eerlijk zijn. Als er dan eens bezoek zou kunnen komen. Dan denk ik niet als eerste aan mijn baas. Maar meer aan mijn schoonmoeder/vader. Mensen die mijn kleine jongen zo graag willen zien. En die hem eigenlijk alleen van filmpjes en foto’s kennen. Ik schreef mijn baas een mail waarin ik uitlegde dat hij maximaal een half uur mag blijven. Klinkt kinderachtig..maar geloof me…ik vind het al 29 minuten te lang.

Zo genoeg geklaagd……ik ga ff in een hoekje rustig zitten zijn 🙂

wordt vervolgt!

 

5 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: